Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι αποδόσεις για την κατάκτηση της Stoiximan Super League

Οι αποδόσεις για την κατάκτηση της Stoiximan Super League

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/8/2024 17:21
Η ώρα της σέντρας στο ελληνικό πρωτάθλημα, δίνει το σύνθημα να αρχίσουν οι κουβέντες γύρω από το μακροχρόνιο στοίχημα για κατάκτηση, καθώς και το ποντάρισμα σε αυτό.

Μοιάζει να μην πέρασε πολύς καιρός. Η offseason είναι πλέον μικρή στον κόσμο του ποδοσφαίρου κι έτσι, μετά ένα κενό διάστημα δύο και κάτι μηνών, η Stoiximan Super League αρχίζει με κάθε επισημότητα στις 17 Αυγούστου. Οι προβλέψεις γύρω από το στοίχημα δίνουν και παίρνουν, με το μακροχρόνιο στοίχημα να γίνεται πιο ενδιαφέρον από ποτέ. Ειδικά μετά την περυσινή εξέλιξη και κατάληξη, όπου ο ΠΑΟΚ έφτασε να έχει απόδοση 20.00 σε πρόωρο σημείο της σεζόν, για να πάρει τελικά το πρωτάθλημα.Τα μακροχρόνια στοιχήματα για την κατάκτηση του τίτλου στη Stoiximan Super League!

Οι ομάδες στήνονται στην εκκίνηση για την 1η Αγωνιστική και οι αποδόσεις στη Stoiximan έχουν ως χαμηλότερο σημείο το 2.20 του Ολυμπιακού που λογίζεται ως το πρώτο φαβορί για κατάκτηση τίτλου. Η θέση του στο Europa League τον περιμένει και ο Ιούνιος με τον Ιούλιο ήταν μήνες ήρεμοι.

Ακολουθεί η ΑΕΚ, έχοντας απόδοση 3.00 κι ένα αρκετά δύσκολο καλοκαίρι πίσω της, λόγω της αστάθειας που επέδειξε στα προκριματικά του Conference League.

O πρωταθλητής ΠΑΟΚ, δεν κατάφερε να βρεθεί στα Play-offs του Champions League και θα συνεχίσει σε αυτά του Europa League. Παράλληλα, καλείται να δείξει την ίδια επάρκεια με πέρυσι στην Ελλάδα. Η απόδοση του για κατάκτηση τίτλου, βρίσκεται στο 5.50 στη Stoiximan.

Το ταξίδι στη Stoiximan ξεκινά με διπλό δώρο*, εντελώς δωρεάν* χωρίς κατάθεση!

Όσο για τον Παναθηναϊκό; Είχε ένα επίσης μακρύ καλοκαίρι με πολλούς προκριματικούς αγώνες έως τώρα, αναζητώντας ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πριν τον αγώνα της ελληνικής του πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, η απόδοσή του είναι στο 6.00, για να κάτσει ξανά στη θέση του πρωταθλητή Ελλάδας μετά από 15 χρόνια.


Το Big 4, παίζει σε δικό του σύμπαν σε ό,τι έχει να κάνει με το μακροχρόνιο στοίχημα για κατάκτηση. Ενδεικτικά, μετά τις προαναφερθείσες αποδόσεις, η επόμενη καλύτερη είναι του Άρη, στο 200.00. Ακολουθεί ο Ατρόμητος με 500.00 και ο Αστέρας Τρίπολης, με 750.00.


*​21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.