Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλόνσο: «Το ποδόσφαιρο δεν ήταν δίκαιο μαζί μας, αξίζαμε να περάσουμε» (video)

Αλόνσο: «Το ποδόσφαιρο δεν ήταν δίκαιο μαζί μας, αξίζαμε να περάσουμε» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/8/2024 00:44
Ο Ντιέγκο Αλόνσο μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Άγιαξ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός άξιζε να περάσει στην επόμενη φάση αλλά το ποδόσφαιρο δεν ήταν δίκαιο μαζί του.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του, φάνηκε όμως απογοητευμένος από τον αποκλεισμό. Επίσης σχολίασε πως η ομάδα θα κοιτάει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προέχει αυτό της Κυριακής για την πρεμιέρα της Stoiximan Super League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV

«Αναμφισβήτητα κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι και αξίζαμε να περάσουμε. Το ποδόσφαιρο δεν ήταν δίκαιο μαζί μας και μας χρωστάει. Θα συνεχίσουμε να πολεμάμε για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Για εμάς αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό είναι το παιχνίδι της Κυριακής. Μετά θα κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα.

Αυτό που μου αρέσει έως τώρα είναι η προσωπικότητα που βγάζει η ομάδα. Σε αυτό το γήπεδο απέναντι σε μία ομάδα σαν τον Άγιαξ δείξαμε τι αξίζουμε. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε καλύτερα. Είμαι όμως περήφανος για τους παίκτες μου. Έβγαλαν προσωπικότητα, για να μην πω κάτι άλλο, με καρδιά νικητή. »
.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.