Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ρώτησαν για Σακίρι, στο "κόλπο" Μπεσίκτας και ομάδες από τη Σαουδική Αραβία»

«Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ρώτησαν για Σακίρι, στο "κόλπο" Μπεσίκτας και ομάδες από τη Σαουδική Αραβία»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/8/2024 20:08
Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ για τον Σερντάν Σακίρι αποκαλύπτει Γερμανός δημοσιογράφος, στον απόηχο της αποχώρησης του Ελβετού άσου από τη Σικάγο Φάιαρ μετά από δύο χρόνια.

Ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός μπορεί να πλησιάζει στα 33 ωστόσο οι ικανότητες του διατηρούνται σε υψηλό επίπεδο, όπως απέδειξε άλλωστε και στο πρόσφατο Euro της Γερμανίας, με αποτέλεσμα να είναι περιζήτητος στην ευρωπαϊκή, και όχι μόνο, αγορά.

Έτσι ο ρεπόρτερ του γερμανικού «Sky Sports», Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, μέσω ανάρτησής του στα κοινωνικά δίκτυα, γνωστοποίησε πως ο έμπειρος ποδοσφαιριστής που κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στη Μπάγερν Μονάχου, την Ίντερ και τη Λίβερπουλ, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, της Μπεσίκτας καθώς επίσης και ομάδων από τη Σαουδική Αραβία. Ο ίδιος συμπληρώνει βέβαια πως ο Σακίρι δεν έχει πάρει ακόμη την τελική του απόφαση, καθώς εξετάζει προσεκτικά όλες τις επιλογές που έχει στη διάθεσή του, ενώ υπενθυμίζεται πως το «τριφύλλι» παρακολουθεί την περίπτωσή του εδώ και καιρό.

«Μπεσίκτας, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και σύλλογοι από τη Σαουδική Αραβία έχουν ρωτήσει για τον Σακίρι τις τελευταίες ημέρες. Ο 32χρονος Ελβετός θρύλος είναι έτοιμος για μια νέα πρόκληση όντας ελεύθερος, καθώς το συμβόλαιό του με τους Σικάγο Φάιαρ λύθηκε με κοινή συμφωνία. Προς το παρόν δεν έχει λάβει την απόφασή του και εξετάζει τις επιλογές του», αναφέρει χαρακτηριστικά η δημοσίευση του Γερμανού δημοσιογράφου.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.