Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

O Bρούτσης επιτρέπει τη μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων Ολυμπιακού και Άρη για την πρεμιέρα

O Bρούτσης επιτρέπει τη μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων Ολυμπιακού και Άρη για την πρεμιέρα

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/8/2024 13:40
Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση επιτρέπεται η μετακίνηση των φιλάθλων τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Άρη σε Βόλο και Περιστέρι αντίστοιχα για τα παιχνίδια της πρεμιέρας της Σούπερ Λιγκ.

Νωρίτερα η ΕΛ.ΑΣ. έκανε γνωστή την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης οπαδών του Ολυμπιακού για το παιχνίδι στον Βόλο «για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους καθώς επιτράπηκε η διάθεση εισιτηρίων και η μεμονωμένη μετακίνηση στους φιλάθλους.

Οι αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης αποφάσισε:
  • Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2024-2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 17/08/2024 και ώρα 20:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
  • Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ , κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2024 - 2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ , ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 18/08/2024 και ώρα 20:30, στο Δ.Γ. Περιστερίου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.