Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Σούπερ προσφορά* στα προκριματικά του Europa League!

Sportingbet - Σούπερ προσφορά* στα προκριματικά του Europa League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/8/2024 00:02
Σε Άμστερνταμ και Νέα Φιλαδέλφεια στρέφονται απόψε τα βλέμματα, καθώς Παναθηναϊκός και ΑΕΚ παίζουν την πρόκρισή τους στα Play-Offs του Europa και Conference League.

Sportingbet - Build A Bet* στα προκριματικά του Europa League!

Πανέτοιμος για την πρόκριση

Με μοναδικό στόχο να ανατρέψει το 1-0 της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ ταξίδεψε στο Άμστερνταμ o Παναθηναϊκός. To «τριφύλλι» είναι έτοιμο για τη ρεβάνς απέναντι στον Άγιαξ, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να συνιστά προσοχή και σοβαρότητα από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ουρουγουανός τεχνικός συμπεριέλαβε στην «πράσινη» αποστολή όλους τους διαθέσιμούς ποδοσφαιριστές, δηλωμένους και μη στην ευρωπαϊκή λίστα, καθώς ακολουθεί και η πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης την ερχόμενη Κυριακή. Μοναδικός απών ο Μπάλντοκ, ο οποίος ακολουθεί θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Χωρίς τους Ράσμουνσεν, Φαν Άξελ Ντόγκεν και Άβιλα προετοιμάζει τον Αίαντα ο Φαριόλι, έχοντας το σημαντικό πλεονέκτημα του ενός γκολ. Δύο φορές έχουν βρεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες στο παρελθόν στην έδρα του Άγιαξ, μετρώντας από μία νίκη η κάθε μία. Sportingbet- Κορυφαίο live στα προκριματικά του Europa Conference League!

Με «όπλα» έδρα και κόσμο

Νίκη με τρία γκολ διαφορά θα ψάξει απόψε η ΑΕΚ κόντρα στην Νόα για να πάρει την πρόκριση στα Play-Off του Europa Conference League. Η ήττα με 3-1 στην Αρμενία δεν αφήνει περιθώρια στην Ένωση, η οποία θέλει από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης να πιέσει για ένα γρήγορο τέρμα. Με δύο γκολ διαφορά θα ακολουθήσει η διαδικασία της παράτασης, ενώ αν συνεχιστεί η ισοπαλία θα υπάρξουν πέναλτι. Αγωνιστικά, η συμμετοχή του Λιβάι Γκαρσία θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή, ενώ ο νεαρός Πήλιος προορίζεται για βασικός αριστερός μπακ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ