Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Vistabet – Build A Bet* στα προκριματικά του Europa League!

Vistabet – Build A Bet* στα προκριματικά του Europa League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/8/2024 00:02
Παναθηναϊκός και ΑΕΚ δίνουν «μάχη» σε Europa και Conference League, έχοντας ως μοναδικό στόχο την πρόκριση στα Play-offs.

Vistabet – Σούπερ Αποδόσεις στα προκριματικά του Europa League!

Όλα για όλα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε απέναντι στον Άγιαξ και ηττήθηκε με 1-0 στο ΟΑΚΑ στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Οι «Πράσινοι» μπορεί να προσπάθησαν, ωστόσο δεν έπεισαν επιθετικά μένοντας στο μηδέν. Πλέον, καλούνται να κάνουν την υπέρβαση στο Αμστερνταμ για να βρεθούν στα Play-Οffs του Europa League και μια ανάσα από τη League Phase. Ο Τετέ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ στα θετικά και η παρουσία του Ιωαννίδη στο βασικό σχήμα. Μοναδικό πρόβλημα για τον Ντιέγκο Αλόνσο η απουσία του Μπάλντοκ. Ο νικητής θα παίξει με τη Γιαγκελόνια, ενώ ο ηττημένος της σειράς θα αντιμετωπίσει στα Play-Οffs του Conference τη Λανς. O Αγιαξ πήρε αυτό που ήθελε, επικράτησε 1-0 και βρίσκεται πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου του. Με τον Φαριόλι στο τιμόνι του, ο «Αίαντας» έχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά το 2000. Ράσμουνσεν, Φαν Άξελ Ντόγκεν και Άβιλα δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση. Αυτή θα είναι η 3η φορά που οι δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες στο Άμστερνταμ και αμφότερες μετρούν από μία νίκη.Vistabet- Αμέτρητα ειδικά στα προκριματικά του Europa Conference League!

Για την ανατροπή η ΑΕΚ

Με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος της 3-1, η ΑΕΚ υποδέχεται τη Νόα στη Νέα Φιλαδέλφεια. H διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη, ωστόσο αυτό καλείται να αποτυπωθεί και στον αγωνιστικό χώρο. Στα αγωνιστικά, ο Αλμέιδα περιμένει να δει την κατάσταση του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Αν δεν τα καταφέρει, τότε, ο Τσούμπερ θα πάρει τη θέση του.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ