Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Μοναδικά έπαθλα* στα προκριματικά του Europa League!

bwin – Μοναδικά έπαθλα* στα προκριματικά του Europa League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/8/2024 00:02
Παναθηναϊκός και ΑΕΚ δίνουν απόψε την δική τους «μάχη» σε Europa και Conference League, έχοντας ως στόχο την πρόκριση στα Play-offs.

bwin – Build A Bet* στα προκριματικά του Europa League!

Στο «κυνήγι» της πρόκρισης

Με στόχο την υπέρβαση στην έδρα του Άγιαξ που θα του δώσει και την πρόκριση στα Play-off του Europa League ταξίδεψε ο Παναθηναϊκός στην Ολλανδία. Οι «πράσινοι» μετά την ήττα (1-0) στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ βρίσκονται με την… πλάτη στον τοίχο και μόνο με νίκη στην “Johan Cruijff Arena” θα συνεχίσουν στα προκριματικά της διοργάνωσης. Στα αγωνιστικά, το «τριφύλλι» ταξίδεψε στην χώρα της τουλίπας χωρίς τον Μπάλντοκ, ο οποίος δεν προπονήθηκε τις τελευταίες ημέρες λόγω των ενοχλήσεων που έχει στον δικέφαλο. Να υπερασπιστεί το 1-0 της Αθήνας θέλει ο Άγιαξ από την πλευρά του, ώστε να κάνει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην League Phase του Europa League. Στον Αίαντα μπορεί να υπάρχει αρκετή κινητικότητα τα τελευταία 24ώρα στα μεταγραφικά, ωστόσο, άπαντες γνωρίζουν ότι μόνο εύκολη δεν θα είναι η αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ράσμουνσεν, Φαν Άξελ Ντόγκεν και Άβιλα δεν υπολογίζονται από τον Φαριόλι. Αυτή θα είναι η 3η φορά που οι δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες στο Άμστερνταμ, με αμφότερες να μετρούν από μία νίκη. bwin- Αμέτρητα ειδικά στα προκριματικά του Europa Conference League!

Ολική… ανατροπή

Με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος της 3-1 από την αναμέτρηση της Αρμενίας, η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε τη Νόα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Άπαντες στην Ένωση γνωρίζουν ότι μπορούν να ξεπεράσουν το… εμπόδιο του συλλόγου από την Αρμένια, καθώς υπάρχει τεράστια διαφορά ποιότητας και δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Στα αγωνιστικά, ο Αλμέιδα περιμένει να δει την κατάσταση του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις και η συμμετοχή του την τελευταία στιγμή.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ