Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρεάλ - Αταλάντα με Stoiximan Master και Bet Builder!

Ρεάλ - Αταλάντα με Stoiximan Master και Bet Builder!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/8/2024 13:30
Ρεάλ και Βινίσιους αφήνουν την Αταλάντα με την όρεξη στον τελικό του Super Cup. Ανάλυση και προγνωστικά.

Ρεάλ Μαδρίτης και Αταλάντα συγκρούονται το βράδυ της Τετάρτης (22:00) στη Βαρσοβία, στον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup. Οι «μερένγκες» ως κάτοχοι του Champions League και οι «μπεργκαμάσκι» ως τροπαιούχοι του Europa League.

Η προετοιμασία της Ρεάλ Μαδρίτης δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, καθώς είχε πολλούς διεθνείς που έχασαν ένα σημαντικό κομμάτι προπονήσεων με την ομάδα. Μακροπρόθεσμα ωστόσο αυτό το στοιχείο δεν θα παίξει ρόλο, καθώς πρόκειται για μια εξαιρετικά έμπειρη ομάδα, με απίστευτη ποιότητα και πολύ υψηλό δείκτη ομοιογένειας.Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Μετά και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Εμπαπέ, η δύναμη πυρός μεσοεπιθετικά πήγε σε άλλο επίπεδο σε συνδυασμό και με την ενσωμάτωση του 18χρονου Έντρικ στο ρόστερ.

Σε μια διάκριση που της άξιζε και με το παραπάνω τα τελευταία χρόνια, έφτασε πέρσι η Αταλάντα. Υπό τις οδηγίες του Γκασπερίνι άλλαξε επίπεδο και πρωταγωνιστεί σταθερά, παίζοντας γρήγορο και πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο.

Γκόντφρεϊ (στόπερ), Σουλεμάνα (μέσος), Ντε Κέτελαρ (επιτελικός χαφ) και Ρετέγκι (φορ) προστέθηκαν σε ένα ήδη πολύ δυνατό ρόστερ, αυξάνοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό την ποιότητα σε βάθος λύσεων.

Ένα ερώτημα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι το ποιους και πόσο θα χρησιμοποιήσει ο Αντσελότι από το γκρουπ παικτών που καταπονήθηκαν στο πρόσφατο Euro, έστω κι αν έχει περάσει ένας μήνας από την ολοκλήρωση του. Κάτι που ισχύει σε μικρότερο βαθμό για την Αταλάντα, που έχει ωστόσο τραυματίες τους Κουπμέινερς, Σκαλβίνι, Σκαμάκα, Τουρέ και Τζανιόλο.

Σε κάθε περίπτωση, όταν κρίνεται ένας τίτλος δεν μπορεί παρά να είναι φαβορί η Ρεάλ, έστω κι αν το έργο της απέναντι στην Αταλάντα σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολο. Το συνδυαστικό στοίχημα 1 & Να σκοράρει ο Βινίσιους & Αταλάντα Over 3,5 κόρνερ σε απόδοση 4.70 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα