Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Πρώιμη Πληρωμή* στο Σούπερ Καπ Ευρώπης!

bwin - Πρώιμη Πληρωμή* στο Σούπερ Καπ Ευρώπης!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/8/2024 12:48
Ρεάλ Μαδρίτης και Αταλάντα κοντράρονται απόψε στην Βαρσοβία για τον τίτλο της καλύτερης ομάδας στην Ευρώπη.

bwin- Build A Bet* στο Σούπερ Καπ Ευρώπης!

Να γράψουν ιστορία

Στο “Stadion Narodowy” της Βαρσοβίας κρίνεται απόψε ο πρώτος μεγάλος τίτλος της χρονιάς, καθώς Ρεάλ Μαδρίτης (κάτοχος Champions League) και Αταλάντα (κάτοχος Europa League) θα αναμετρηθούν για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Στο… αστερισμό του Μπαπέ κινείται αυτό το καλοκαίρι η Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει να προσθέσει το 6ο της Σούπερ Καπ στην πλούσια τροπαιοθήκη της. Στα αγωνιστικά, πρόβλημα με τη συμμετοχή του Καμαβινγκά προέκυψε στην χθεσινή προπόνηση, ενώ ανέτοιμος είναι ο Αλάμπα. Αξίζει να σημειωθεί πως αποχώρησαν από την Μαδρίτη, οι Χοσέλου και Νάτσο, ενώ ο Κρόος αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του. Η περσινή σεζόν θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια στο Μπέργκαμο, καθώς πρόκειται για την κορυφαία στην ιστορία της Αταλάντα. Ο Γκασπερίνι παρέμεινε στον πάγκο της βάζοντας πάνω απ’ όλα το συναίσθημα, αφού είχε σημαντική πρόταση από τη Νάπολι, ενώ ενισχύθηκε σημαντικά τις προηγούμενες ημέρες. Αρκετά και σημαντικά τα προβλήματα πάντως που αντιμετωπίζει η «θεά», καθώς εκτός έμειναν οι τραυματίες Τολόι, Σκαλβίνι, Σκαμάκα και Ζανιόλο. Στο 1.73 η απόδοση στην bwin να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. bwin– Αμέτρητα ειδικά στο Σούπερ Καπ Ευρώπης!

Η «παράδοση» δείχνει Ρεάλ

Δύο αναμετρήσεις έχει καταγραφεί στο παρελθόν ανάμεσα στην Ρεάλ και την Αταλάντα. Και οι δύο ήταν στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League το 2021, με την «Βασίλισσα» να επικρατεί και στα δύο και να παίρνει την πρόκριση. Ο πρώτος αγώνας διεξήχθη στο Μπέργκαμο, όπου η Ρεάλ επικράτησε 1-0 με γκολ του Μεντί και στον επαναληπτικό της Μαδρίτης νίκησε 3-1 με τέρματα των Μπενζεμά, Σέρχιο Ράμος και Ασένσιο.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.