Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Ολυμπιακός «τσεκάρει» Κοϊντρέντι, ενώ του «χτύπησε» την... πόρτα για Μπιελ η Βαγιαδολίδ

Ο Ολυμπιακός «τσεκάρει» Κοϊντρέντι, ενώ του «χτύπησε» την... πόρτα για Μπιελ η Βαγιαδολίδ

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
14/8/2024 01:27
Στην αναζήτηση ενός χαφ παραμένει ο Ολυμπιακός με τους Πορτογάλους να αναφέρουν πως ο Κομπά Κοϊντρέντι είναι στα ραντάρ των «ερυθρόλευκων», που ταυτόχρονα πρέπει να αποφασίσουν για το μέλλον του Πεπ Μπιελ.

Το «ναυάγιο» με τον Όρτα έχει αφήσει τον Ολυμπιακό να... ψάχνεται αναφορικά με την απόκτηση ενός χαφ και η πορτογαλική «Leonino», που ειδικεύεται στο ρεπορτάζ της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, ανέφερε πως η ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται για τον Κομπά Κοϊντρέντι.

Ο 22χρονος άσος, διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας, αποκτήθηκε από τα «λιοντάρια» περασμένο Ιανουάριο έναντι 4,25 εκατ. ευρώ από την Εστορίλ, ενώ έχει περάσε και από τη Βαλένθια, με τον Σύμβουλο Στρατηγική της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κριστιάν Καρεμπέ, να έχει μιλήσει κατά καιρούς με τα καλύτερα λόγια για αυτόν.

Πέρα όμως από το ενδιαφέρον που δείχνει για παίκτες ο Ολυμπιακός, υπάρχουν ανοιχτά μέτωπα και στο κομμάτι των αποχωρήσεων, αφού δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα παραμείνει στην ομάδα ή ΄χοι ο Πεπ Μπιελ, που δεν τα πήγε άσχημα στην προετοιμασία και έχει εκφράσει ήδη την επιθυμία να παραμείνει στο ρόστερ.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, που πέρυσι είχε δοθεί δανεικός στην Άουγκσμπουργκ, φέρεται σε κάθε περίπτωση να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ρεάλ Σαραγόσα, που αγωνίζεται στη 2η Κατηγορία της Ισπανίας και μένει να φανεί αν θα κάνει επίσημη πρόταση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.