Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σβαμπ: «Μου έγινε φάουλ πριν το 3-4»

Σβαμπ: «Μου έγινε φάουλ πριν το 3-4»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/8/2024 01:07
Την άποψη πως του έγινε φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης από την οποία προήλθε το τέταρτο γκολ της Μάλμε που διαμόρφωσε το τελικό εις βάρος του ΠΑΟΚ σκορ στην Τούμπα εξέφρασε ο Στέφαν Σβαμπ.

Ο Αυστριακός μέσος των «ασπρόμαυρων» έχασε τη μπάλα σε διεκδίκηση στο ξεκίνημα της φάσης του μοιραίου -όπως αποδείχθηκε- τέρματος των Σουηδών, με τις διαμαρτυρίες να είναι πολλές αλλά το VAR να μην υποδεικνύει τίποτα.

«Ήταν μια μονομαχία 50-50. Έφτασα νωρίς στην μπάλα, κατάφερα να την τσιμπήσω και μετά χτυπήσαμε ο ένας πάνω στον άλλον. Δεν έχω δει την φάση ξανά. Είναι δύσκολη φάση για τον διαιτητή, αλλά έπρεπε να πάει να την ελέγξει στο VAR» δήλωσε χαρακτηριστικά σχολιάζοντας τη φάση.

Από εκεί και πέρα δήλωσε: «Είναι μια δύσκολη βραδιά για όλο τον ΠΑΟΚ. Μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ήμασταν με το ένα πόδι στα playoffs. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε καλά στις στημένες φάσεις και στα δύο ματς. Έχουμε μείνει λίγο άφωνοι. Ο τρόπος που ήρθε το γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα της κανονικής διάρκειας μας ‘έκοψε τα πόδια’ και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε στην παράταση. Τα δώσαμε όλα στα 90' για να πάρουμε την πρόκριση, όμως στην παράταση σας είπα τι έγινε. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Μάλμε είχε την κατοχή, αλλά δεν ήταν απειλητική πέρα από το γκολ. Οι στατικές φάσεις μας ‘σκότωσαν’. Στην παράταση, ο τρόπος που ήρθε το γκολ μας διέλυσε την ψυχολογία. Παλέψαμε στη συνέχεια, αλλά δεν είχαμε τις απαραίτητες δυνάμεις για να φτάσουμε στο 4-4. Θα είναι πολύ δύσκολο ακόμα και να ξυπνήσουμε τις επόμενες ημέρες. Παλέψαμε, αλλά δεν ήρθε αυτό που θέλαμε. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Η ζωή, όμως, συνεχίζεται. Φυσικά και πονάει, υποφέρουμε, θα πρέπει να περάσουν λίγες ημέρες για να καταλάβουμε ότι αποκλειστήκαμε, αλλά το Σάββατο πρέπει να επιστρέψουμε και να παλέψουμε για το πρώτο ματς πρωταθλήματος και μετά ξανά για την Ευρώπη. ΠΑΟΚ σημαίνει να μην τα παρατάς ποτέ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.