Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τρία Master με συνολικά 30.000€ έρχονται εντελώς δωρεάν* στη Stoiximan!

Τρία Master με συνολικά 30.000€ έρχονται εντελώς δωρεάν* στη Stoiximan!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
13/8/2024 09:25
Τα ευρωπαϊκά προκριματικά του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, καθώς και ο τελικός του Super Cup της UEFA, σου υπενθυμίζουν πως ο Αύγουστος δεν είναι συνδεδεμένος μόνο με τις διακοπές, αφού η Stoiximan μοιράζει από 10.000€ (30.000€ στο σύνολο), σε κάθε μία από τις τρεις πολύ σημαντικές συναντήσεις αυτής της εβδομάδας.

Μετά το 2-2 της Σουηδίας ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να βρεθεί στα play-offs του Champions League. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει στον επαναληπτικό της Τούμπας, ο οποίος προσφέρεται με Master στη Stoiximan κι έπαθλο 10.000€ σε μετρητά.-Διεκδικείς έως 10.000€ σε μετρητά, εντελώς δωρεάν* στο ΠΑΟΚ - Μάλμε!

Ο Παναθηναϊκός, αφού δεν κατάφερε να νικήσει ή να σκοράρει στην Αθήνα κόντρα στον Άγιαξ, πάει στο Άμστερνταμ για να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μετά το 0-1 του ΟΑΚΑ. Σε αυτό το Master διεκδικείς άλλα 10.000€ σε μετρητά. Ο αγώνας γίνεται το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου.

-Διεκδικείς έως 10.000€ σε μετρητά, εντελώς δωρεάν* στο Άγιαξ - Παναθηναϊκός!

Πέρυσι, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Αταλάντα σήκωσαν το Champions και το Europa League αντίστοιχα. Η ώρα του ευρωπαϊκού super cup για το 2024 έφτασε. Στις 14/8, στη Βαρσοβία η ισπανική και η ιταλική ομάδα αναμετρώνται κι ένα ακόμα Master έρχεται στη Stoiximan, με νέο έπαθλο τα 10.000€ σε μετρητά.

-Διεκδικείς έως 10.000€ σε μετρητά, εντελώς δωρεάν* στο Ρεάλ Μαδρίτης - Αταλάντα!

Τα ερωτήματα τα οποία πρέπει να απαντηθούν σε κάθε Master, είναι: “Ποιο θα είναι το ακριβές σκορ του αγώνα στην κανονική διάρκεια” και “Ποιος παίκτης θα σκοράρει το πρώτο γκολ στον αγώνα” (τα ερωτήματα τίθενται έτσι ακριβώς, στην ενότητα Master, στη σελίδα της Stoiximan).

Ανάλογα με την ακρίβεια των απαντήσεων σου στα δύο ερωτήματα, θα πάρεις και την αντίστοιχη θέση στην κατάταξη μεταξύ των συμμετοχών σε κάθε Master, ενώ δεν υπάρχει
υποχρέωση συμμετοχής και στους τρεις αγώνες.

*​21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις