Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Αγγλικό «σενάριο» για Ζότα Σίλα - Πώληση Χόλσγκροουβ στην Εστορίλ

Ολυμπιακός: Αγγλικό «σενάριο» για Ζότα Σίλα - Πώληση Χόλσγκροουβ στην Εστορίλ

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
12/8/2024 23:20
Τον Ολυμπιακό με τον Ζότα Σίλβα «μπλέκει» δημοσίευμα της «Telegraph», την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» φαίνονται έτοιμοι να πουλήσυν στην Εστορίλ τον Τζόρνταν Χόλσγκροουβ.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί πρωτίστως να «χτενίζουν» την αγορά για ένα χαφ με δημιουργικές ικανότητες, μετά το «ναυάγιο» της υπόθεσης Όρτα, ωστόσο σύμφωνα με την «Τelegraph» μπορεί να κινηθεί για ακόμα έναν ακραίο επιθετικό.

Ο λόγος για τον Ζότα Σίλβα που ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ, φαίνεται πως δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Νούνο Εσπίριτο Σάντος, καθώς εσχάτως αποκτήθηκε και ο Ραμόν Σόσα.

Ο 25χρονος Πορτογάλος, που απασχόλησε και τον Παναθηναϊκό πριν αποχωρήσει από τη Γκιμαράες για την αγγλική ομάδα, μπορεί να αποκτηθεί φυσικά μόνο με τη μορφή δανεισμού.

Ανεξάρτητα από αυτό, υπάρχουν και αποχωρήσεις από τους Πειραιώτες, με τον Τζόρνταν Χόλσγκροουβ να φαίνεται πως τελικά δεν θα φορέσει ποτέ τη φανέλα του Ολυμπιακού σε επίσημο ματς.

Ο 25χρονος Σκωτσέζος χαφ θα παραχωρηθεί στην Εστορίλ, όπου παραχωρήθηκε ως δανεικός κατευθείνας μετά την απόκτησή του πέρυσι, ενώ φέτος θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.