Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάντσεστερ Σίτι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με Bet Builder και Σούπερ Αποδόσεις στην Betsson

Μάντσεστερ Σίτι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με Bet Builder και Σούπερ Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
10/8/2024 12:20
Στο «Wembley» ανοίγει η αυλαία της νέας σεζόν στην Αγγλία με το ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Community Shield. Οι δύο ομάδες υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο της αγωνιστικής περιόδου 2024-25 και αναμένεται συναρπαστικό παιχνίδι. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, οδηγούνται απευθείας στα πέναλτι. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα σε εκατοντάδες αγορές με ασύγκριτες αποδόσεις. Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι δίνεται στο 1,61** με το διπλό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε τιμή φαβορί στο 4,93** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική.

SUMMER MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Στο ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η παράδοση της Μάντσεστερ Σίτι στη συγκεκριμένη διοργάνωση δεν είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Έχει χάσει το τρόπαιο στις τρεις τελευταίες χρονιές. Συνολικά, το έχει πάρει 6 φορές, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η πολυνίκης του θεσμού με 21 κατακτήσεις. Πάντως, έχει να σηκώσει την κούπα από το 2016. Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις η Μάντσεστερ Σίτι έχει 61 νίκες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 79, ενώ 53 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.

Στο Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το στοίχημα είναι συγκλονιστικό μιας και οι δύο μεγάλες τοπικές αντίπαλοι διεκδικούν έναν τίτλο, αν κι αυτός δεν θα καθορίσει αν η σεζόν τους θα είναι πετυχημένη ή όχι. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες στον τελικό πληρώνει 1,53** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Μάντσεστερ Σίτι αφού κατέκτησε την Premier League για 4η συνεχόμενη φορά μπαίνει στη νέα περίοδο δίχως πολλές αλλαγές, αλλά με πολλά ερωτηματικά. Είναι πιθανό να χάσει σημαντικούς παίκτες μέχρι το κλείσιμο του μεταγραφικού παραθύρου, ενώ αυτό που απασχολεί περισσότερο από οτιδήποτε είναι το μέλλον του προπονητή Πεπ Γκουαρδιόλα και το αν θα επεκτείνει το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι του 2025. Στο κεφάλαιο μεταγραφές η Μάντσεστερ Σίτι πρόσθεσε μονάχα τον εξτρέμ Σαβίνιο μέχρι στιγμής, αλλά δεν αποκλείεται να κάνει και άλλες κινήσεις. Στα φιλικά που έδωσε έχασε με 4-3 από τη Σέλτικ, με 3-2 από τη Μίλαν, με 4-1 στα πέναλτι από την Μπαρτσελόνα, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι της ξεπέρασε με 4-2 την Τσέλσι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε το δικαίωμα να διεκδικήσει το Community Shield καθώς νίκησε με 2-1 τη Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του FA Cup και κατέκτησε το Κύπελλο Αγγλίας την περασμένη σεζόν. Έκτοτε, η καινούρια διοίκηση του κλαμπ ανανέωσε το συμβόλαιο του προπονητή Έρικ τεν Χαχ που για καιρό έμοιαζε να βρίσκεται στην έξοδο και τώρα μπαίνει στη νέα σεζόν με ανανεωμένο αέρα και θέλοντας να στείλει μήνυμα επιστροφής στην κούρσα για την Premier League. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κάνει δύο αξιόλογες μεταγραφές ως τώρα, δίνοντας περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ για τους Γιόρο (αμυντικός) και Ζίρκζεϊ (επιθετικός). Έφυγαν επτά παίκτες που δεν υπολογίζονταν. Στα φιλικά που έδωσε νίκησε με 2-0 τη Ρέιντζερς, με 4-3 στα πέναλτι την Άρσεναλ και με 3-2 την Μπέτις. Έχασε με 1-0 από τη Ρόζενμποργκ και με 3-0 από την Λίβερπουλ, στο πιο πρόσφατο από αυτά.

bΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*

Στο αγωνιστικό κομμάτι του Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το στοίχημα για τις δύο ομάδες διαφέρει. Η Μάντσεστερ Σίτι δούλεψε στην προετοιμασία χωρίς την πλειονότητα των βασικών ποδοσφαιριστών της, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει πιο έτοιμη από την αντίπαλό της. Στο Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι συνθέσεις που θα δούμε θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην έκβαση του τελικού, με την πρώτη να μην έχει τον Ρόδρι, αλλά ούτε στο απόλυτο την πλειονότητα των καλύτερων ποδοσφαιριστών της. Η Γιουνάιτεντ, από την πλευρά της, δεν έχει στο μάξιμουμ τους αμυντικούς Μαλάσια, Έβανς, ενώ της λείπουν και οι Γιόρο (αμυντικός), Χέιλουντ (επιθετικός).

Το στοίχημα στο Community Shield συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς είναι μια άτυπη έναρξη της δράσης στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και Κύπελλα. Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλουν τον τίτλο για να αναπτύξουν μομέντουμ ενόψει της πρεμιέρας τους στην Premier League. Ο συνδυασμός του goal/goal με Over 2,5 ανέρχεται στο 1,75** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ