Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Σούπερ προσφορά* στο Europa League!

bwin – Σούπερ προσφορά* στο Europa League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
8/8/2024 10:28
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League.

bwin– Ενισχυμένες αποδόσεις στα προκριματικά του Europa League! 

Με Ιωαννίδη για το προβάδισμα

Στη «μάχη» του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League ρίχνεται απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα και την παρουσία του κόσμου για το θετικό αποτέλεσμα, ώστε στη ρεβάνς του Άμστερνταμ την επόμενη εβδομάδα να παλέψουν για την πρόκριση στα Play-Off της διοργάνωσης. Στα αγωνιστικά, ο Αλόνσο συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ιωαννίδη, ο οποίος όμως δεν προορίζεται για το αρχικό σχήμα. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Βαγιαννίδης και Νίκας όπως και ο νεοαποκτηθείς Μαξ. Υπενθυμίζεται πως έχουν «κοπεί» από την ευρωπαϊκή λίστα οι Αϊτόρ, Βέρμπιτς, Πέρεθ και οι ανέτοιμοι ακόμη ύστερα από τους μακροχρόνιους τραυματισμούς τους Μάγκνουσον και Πάλμερ Μπράουν. Στο στάδιο μιας νέας αναγέννησης βρίσκεται ο Άγιαξ, ο οποίος δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση την ομάδα των τελευταίων ετών. Με τον Ιταλό προπονητή Φαριόλι, οι Ολλανδοί θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα και να στηριχτούν στα νέα ταλέντα που βγαίνουν από τις ακαδημίες του Αίαντα. Στα αγωνιστικά, σημαντική η επιστροφή του επιθετικού Μπρόμπεϊ, ο οποίος πάντως δεν αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Εκτός παραμένει ο Μπέρχβαϊν, ενώ νοκ άουτ τέθηκε και έτερος εξτρέμ ο Ράσμουσεν. Στο 2.25 η απόδοση στην bwin να νικήσει ο Παναθηναϊκός.bwin- Κορυφαίο live στους αγώνες του Europa League!

Η «παράδοση»

Έντεκα φορές έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν Παναθηναϊκός και Άγιαξ, με τον Αίαντα να μετρά έξι νίκες, έναντι των τριών που έχει πανηγυρίσει το «τριφύλλι». Μάλιστα, οι δύο νίκες του Παναθηναϊκού έχουν επιτευχθεί εντός έδρας. Οι Ολλανδοί «τρέχουν» ένα απίστευτο ρεκόρ κόντρα στις ελληνικές ομάδες, καθώς παραμένουν αήττητοι στα 13 τελευταία ματς. Στις 21 Οκτωβρίου του 1998 ο Ολυμπιακός ήταν η τελευταία ελληνική ομάδα, που υποχρέωσε σε ήττα τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ