Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ισπανία: «Καμπάνα» μιας αγωνιστικής σε Μοράτα και Ρόδρι για τα συνθήματα με το Γιβραλτάρ

Ισπανία: «Καμπάνα» μιας αγωνιστικής σε Μοράτα και Ρόδρι για τα συνθήματα με το Γιβραλτάρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/8/2024 20:56
Οι Άλβαρο Μοράτα και Ρόδρι τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική από την UEFA για το σύνθημα «το Γιβραλτάρ είναι ισπανικό» στους πανηγυρισμούς της Εθνικής Ισπανίας για την κατάκτηση του Euro.

Με τιμωρία μιας αγωνιστικής από την Εθνική Ισπανίας τιμωρήθηκαν από την UEFA οι Άλβαρο Μοράτα και Ρόδρι μετά την επίσημη καταγγελία της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου του Γιβραλτάρ για τους πανηγυρισμούς των δύο Ισπανών για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οι δύο διεθνείς άσοι φώναζαν το σύνθημα «το Γιβραλτάρ είναι ισπανικό» προκαλώντας την οργή των ανθρώπων του Γιβραλτάρ, το οποίο αποτελεί υπερπόντιο έδαφος του Ηνωμένου Βασιλείου παρότι γεωγραφικά βρίσκεται στα νότια της Ισπανίας.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι δύο άσοι θα χάσουν το επόμενο παιχνίδι της Ισπανίας, που είναι με τη Σερβία την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου.

Οι ποδοσφαιριστές φώναξαν το σύνθημα μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες Ισπανούς φιλάθλους στην πλατεία της Κυβέλης στην Μαδρίτη στις 15 Ιουλίου, καθώς οι παίκτες πανηγύριζαν τη νίκη τους στον τελικό του Euro με 2-1 επί της Αγγλίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.