Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Στην ελβετική Βίντερτουρ ο Καπίνο

Επίσημο: Στην ελβετική Βίντερτουρ ο Καπίνο

Συντάκτης: Agones team
Agones team
7/8/2024 14:05
Η ελβετική Βίντερτουρ είναι ο νέος σταθμός της καριέρας του Στέφανου Καπίνο.

Για μόλις μία σεζόν έμελλε να επιστρέψει στην Ελλάδα ο 30χρονος τερματοφύλακας ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τη Βίντερτουρ κι ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα της Ελβετίας η οποία δεδομένα δεν αποτελεί κάποια μεγάλη δύναμη του ποδοσφαίρου της χώρας.

Ο Καπίνο πέρσι υπερασπίστηκε την εστία του Παναιτωλικού, πραγματοποιώντας 20 εμφανίσεις. Παρ' όλα αυτά δεν συνέχει στα «καναρίνια» κι έμεινε ελεύθερος, ψάχνοντας την επόμενη ομάδα του.

Αυτή βρέθηκε στην Ελβετία και θα είναι ο γκολκίπερ της Βίντερτουρ, ελπίζοντας ότι θα πάρει θέση βασικού κάτω από τα γκολπόστ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καπίνο θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο των τελευταίων ετών το οποίο «βγήκε» στην Ελλάδα, στη θέση του τερματοφύλακα, ξεκινώντας από τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» βιάστηκαν να τον πουλήσουν το 2014 μετά από απόφαση της διοίκησης και μετά από μία σεζόν στη Μάιντζ, επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό.

Έπειτα από μία τριετία χωρίς να μπορέσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της ομάδας, ο Καπίνο έγινε γυρολόγος κι αγωνίστηκε εν συνεχεία σε Νότιγχαμ Φόρεστ, Βέρντερ Βρέμης, Σάντχαουζεν, Αρμίνια Μπίλεφελντ και Μιέντζ Λεγκνίτσα, πριν γυρίσει στην Ελλάδα για τον Παναιτωλικό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.