Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, θα είναι δύσκολη η ατμόσφαιρα της Τούμπας για την Μάλμε» (video)

Λουτσέσκου: «Ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, θα είναι δύσκολη η ατμόσφαιρα της Τούμπας για την Μάλμε» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/8/2024 23:40
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε ικανοποιημένος με το ισόπαλο 2-2 που απέσπασε ο ΠΑΟΚ στην έδρα της Μάλμε, κάνοντας λόγο για δίκαιο αποτέλεσμα και τονίζοντας πως η ομάδα του έδειξε πως παλεύει ως το τέλος. Ο ίδιος προειδοποίησε τους Σουηδούς για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν στην Τούμπα την ερχόμενη εβδομάδα ενώ έκανε σχόλιο για τους Κετζιόρα και Εκόνγκ.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία 2-2 με την Μάλμε στην Σουηδία στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ:

Για το αν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα: «Ναι είμαι ικανοποιημένος. Όπως ξέρετε αντιμετωπίσαμε μια καλή ομάδα που έχει παίξει 17 επίσημα παιχνίδια. Εμείς είμαστε στο ξεκίνημα και πρέπει να βελτιώσουμε το ρυθμό και την ένταση μας. Το κάνουμε αυτό με δύσκολα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ και με τέτοιου είδους ατμόσφαιρα. Μας ξέρανε, τους ξέραμε. Ήταν ένα δύσκολο και ωραίο παιχνίδι. Στο ξεκίνημα ήμασταν λίγο, δεν θα πω χαμένοι αλλά όχι όπως θα έπρεπε σε τέτοιο παιχνίδι. Το γήπεδο τους βοήθησε. Δείχναμε ότι μας έλειπε η αυτοπεποίθηση και αυτό φέρνει έλλειψη αντίδραση. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε καταλάβαμε ότι είμαστε εδώ να παίξουμε, να πάρουμε αποτέλεσμα και να παλέψουμε. Από τότε το παιχνίδι ήταν απόλυτα ισορροπημένο. Και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους, δημιούργησαν ευκαιρίες και συνολικά το αποτέλεσμα είναι δίκαιο».Για το αν τον ανησυχεί η εικόνα της ομάδας μεσοαμυντικά και για κάποια φθηνά γκολ που: «Αν ανησυχώ; Όλοι πρέπει να είναι ανήσυχοι στο ποδόσφαιρο. Λάθη γίνονται συνέχεια στο ποδόσφαιρο. Δεν έχει να κάνει με ανησυχία αλλά με το να προετοιμάζεσαι σωστά, να εκμεταλλεύεσαι τις θετικές καταστάσεις. Ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα για εμάς και προχωράς μπροστά με συγκέντρωση, αυτοπεποίθηση και ευθύνη. Έχουμε ένα παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη το οποίο θα είναι διαφορετικό για τις δύο ομάδες».

Για το τι περιμένει στη ρεβάνς: «Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Δεν θα αλλάξει η φύση των ομάδων σε πέντε μέρες. Στρατηγικά, το παιχνίδι θα είναι λίγο-πολύ το ίδιο. Η Μάλμε είναι επιθετική ομάδα, παίζει μπροστά παίρνοντας ρίσκα πίσω. Εμείς είμαστε ομάδα που ξέρουμε να διαχειριστούμε διαφορετικά το παιχνίδι, να εκμεταλλευόμαστε το αποτέλεσμα από την κατοχή της μπάλας. Ξέρουμε να κάνουμε τους αντιπάλους να τρέχουν περισσότερο. Η Μάλμε βγαίνει γρήγορα στην επίθεση με πολλούς παίκτες. Πρέπει να διαχειριστούμε αυτές τις καταστάσεις και να μην της δώσουμε ευκαιρίες. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε με τη μπάλα. Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω θα νιώσετε την ατμόσφαιρα του γήπεδού, θα είναι δύσκολη και ας έχει εμπειρία η Μάλμε. Ας πούμε θα είναι πιο θετική για εμάς. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι».

Για το αν είδε βελτιώσεις στην ομάδα σε σχέση με τα δύο πρώτα ματς: «Είναι δύσκολο να αναφερθώ σε αυτό. Είναι διαφορετικές καταστάσεις, διαφορετικές ομάδες, διαφορετική η ποιότητα. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να πάρουμε αποτέλεσμα, είτε όμορφα είτε όχι, όπως θέλετε. Η ομάδα σήμερα έδειξε ότι ξέρει να παλεύει ως το τέλος και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για την πρώτη εμφάνιση του Κετζιόρα κι αν αυτή η εβδομάδα θα είναι περισσότερο χρήσιμη για την ομάδα και για τους νέους παίκτες: Για την πρώτη εμφάνιση του Κετζιόρα κι αν αυτή η εβδομάδα θα είναι περισσότερο χρήσιμη για την ομάδα και για τους νέους παίκτες: «Τι να πω για τον Κετζιόρα; Είναι μία φυσιολογική διαδικασία επανένταξης. Θα έπρεπε να ήταν μαζί μας από την αρχή, αλλά δεν ήταν εφικτό, τον είχαμε λίγες ημέρες μετά το φινάλε της προετοιμασίας. Το σημερινό ήταν το πρώτο του παιχνίδι μετά από τρεις εβδομάδες προπονήσεων. Πρέπει να πω ότι η παρουσία του Εκόνγκ ήταν πολύ καλή στα προηγούμενα παιχνίδια. Όλοι οι παίκτες συμμετέχουν στη διαχείριση των παιχνιδιών. Πιστεύω ότι το «κλειδί» πέρσι για εμάς για να προχωρήσουμε στην Ευρώπη είναι το γεγονός πως υπήρχε μεγάλη συμμετοχή απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές. Όλοι ένιωθαν μέρος της ομάδας και η δυνατότητα μας να εκμεταλλευόμαστε τους περισσότερους παίκτες του ρόστερ. Είμαστε σε μια κατάσταση που δίνουμε δύσκολα επίσημα παιχνίδια χωρίς αγωνιστικό ρυθμό. Πρέπει να παλέψουμε όλοι και να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Χτίζουμε την ομάδα γι’ αυτό το πρώτο στάδιο και σε τέσσερις εβδομάδες πρακτικά η δυναμική της ομάδας θα αλλάξει και μετά πρέπει να χτίσουμε ξανά. Αυτή είναι η ιστορία. Θα δούμε. Μία εβδομάδα είναι μία εβδομάδα. Για τους νέους παίκτες μία εβδομάδα δεν είναι αρκετή».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Τελευταίες ειδήσεις