Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Vistabet - Build A Bet* στα προκριματικά του Champions League!

Vistabet - Build A Bet* στα προκριματικά του Champions League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/8/2024 11:08
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στη Σουηδία από τη Μάλμε, η ΑΕΚ από τη Νόα στην Αρμενία και οι «Δικέφαλοι» επιθυμούν να κάνουν το τεράστιο βήμα πρόκρισης για τα Play Offs.

Vistabet – Κορυφαίο live στα προκριματικά του Champions League!

Για το πρώτο βήμα ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ νίκησε ξανά την Μπόρατς, αυτή τη φορά με 1-0 στη Μπάνια Λούκα και προκρίθηκε πανηγυρικά στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μάλμε στο δρόμο προς τα αστέρια. Παράλληλα, οι πρωταθλητές Ελλάδος θα συνεχίσουν σίγουρα στην Ευρώπη, καθώς εξασφάλισαν την παρουσία τους στη League Phase του Conference! Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν βελτιωμένος αμυντικά, πέτυχε το γκολ της νίκης, δεν απειλήθηκε και πήρε εύκολα την πρόκριση. Απέναντί του θα βρει τη Μάλμε με στόχο να πάρει αποτέλεσμα πρόκρισης από το πρώτο ματς στη Σουηδία. Ζίβκοβιτς και Κεντζιόρα διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα, ενώ στην αποστολή μπήκαν και τα δυο νέα αποκτήματα, Τσάλοφ και Τισουντάλι. Στον αντίποδα, η Μάλμε βρίσκεται σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό, έχει παίξει σε 17 παιχνίδια πρωταθλήματος και είναι στην κορυφή τη βαθμολογίας. Στον 2ο προκριματικό γύρο πέρασε το εμπόδιο της Κλάκσβικ από τα Φερόε, επικρατώντας 4-1 στο πρώτο ματς, ενώ στη ρεβάνς ηττήθηκε 3-2. Στο 1.62 η απόδοση στην Vistabet να σκοράρουν και οι δυο ομάδες. Vistabet - Conference League με σούπερ προσφορά*!

Με τον τίτλο του φαβορί η ΑΕΚ

Η Ένωση χρειάστηκε ένα τέταρτο για να διαλύσει την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες από την Ανδόρα με 4-0 και να βρεθεί στην επόμενη φάση του Conference League. Επόμενος σταθμός για την ΑΕΚ η Αρμενία και η Νόα, με την Ένωση να επιθυμεί να κάνει το μεγάλο βήμα πρόκρισης. Λαμέλα, Περέιρα και Πινέδα μπήκαν στα πλάνα του Αλμέιδα, αντίθετα σημαντικό πλήγμα αποτελεί ο σοβαρός τραυματισμός του Γιόνσον. Στο 1.40 η απόδοση στην Vistabet να νικήσει η ΑΕΚ.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ