Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακοί Αγώνες: ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ Ντουμπλάντις, παγκόσμιο ρεκόρ με άλμα στα 6.25! (video)

Ολυμπιακοί Αγώνες: ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ Ντουμπλάντις, παγκόσμιο ρεκόρ με άλμα στα 6.25! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/8/2024 23:20
Ο Μόντο Ντουπλάντις εκτοξεύτηκε στα 6.25 και έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ γράφοντας το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων!

Ιστορία γράφτηκε στο «Σταντ Ντε Φρανς» με τον Μόντο Ντουπλάντις να ξεπερνά τα 6.25μ και να κάνει νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ.

Ο Σουηδός ρέκορντμαν έπαιζε μόνος του στον ιστορικό αυτό αγώνα όπου ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με άλμα στα 5.90

Ο 24χρονος εξασφάλισε το χρυσό μετάλλιο με άλμα στα 6 μέτρα, εν συνεχεία έκανε ολυμπιακό ρεκόρ με άλμα στα 6.10, διαλύοντας το 6.03 του Βραζιλιάνου Τιάγκο Μπραζ από τη νίκη του στο Ρίο ντε Τζανέιρο, αλλά αυτό ήταν μόνο το… πρόγευμα. Και αυτό διότι ο μεγάλος Μόντο έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ με άλμα στα 6.25 αναγκάζοντας ολόκληρο το γήπεδο να σηκωθεί και να χειροκροτήσει αυτόν τον... εξωγηινο αθλητή.

Ήταν το 9ο παγκόσμιο ρεκόρ για τον Ντουπλάντις, ο οποίος τον Φεβρουάριο του 2020 «έσπασε» το 6.17 του Γάλλου Ρενό Λαβιλενί κι έκτοτε το έχει φτάσει στα 6.25 μέτρα. Μένει να φανεί ποιος θα καταφέρει να «σπάσει» αυτό το ολυμπιακό πλέον ρεκόρ εκτός από τον ίδιο.

Ο τεράστιος Σουηδός κατέκτησε έτσι το δεύτερο διαδοχικό χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο μετά το Τόκιο και μένει να φανεί που θα σταματήσει όντας μόλις 24 ετών.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.