Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλμέιδα: «Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους αλλά ήρθαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Αλμέιδα: «Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους αλλά ήρθαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
5/8/2024 19:29
Ο Ματίας Αλμέιδα ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ σέβεται την Νόα όπως όλους τους αντιπάλους αλλά τόνισε πως η ομάδα του ταξίδεψε στην Αρμενία για να κάνει το παιχνίδι της.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του πρώτου αγώνα με την Νόα στην Αρμενία για τον 3ο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ:

Για την Νόα: «Έχω αρκετές πληροφορίες για τον αντίπαλο. Έχω δει τα παιχνίδια της περασμένης σεζόν. Και προφανώς τα τελευταία για τα προκριματικά. Είναι μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, που έχει μια καλή ιδέα και με καλούς ποδοσφαιριστές κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, και ένα χαρακτηριστικό στυλ παιχνιδιού».

Για τον Λαμέλα: «Έχει ενσωματωθεί και ο Λαμέλα και ο Περέιρα. Προσαρμόζονται στην ομάδα, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιος θα παίξει».

Για το τι χρειάζεται η ΑΕΚ για να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση: «Είναι δυο τα παιχνίδια. Δυο τελικοί, γιατί όποιος θέλει να συνεχίσει πρέπει να περάσει αυτά τα ματς. Και όπως πάντα σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, αλλά ήρθαμε εδώ για να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι».

Για την κλήρωση των πλει-οφ του Κόνφερενς Λιγκ: «Θα σας επαναλάβω κάτι. Δεν μπορούμε να μιλάμε για κάποιον μελλοντινό αντίπαλο ενώ δεν έχει ξεκινήσει το αυριανό παιχνίδι. Θα είναι σαν να υποτιμούμε τον αντίπαλο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.