Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακοί Αγώνες: Νέο θετικό δείγμα αθλήτριας στην εθνική ομάδα στίβου!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Νέο θετικό δείγμα αθλήτριας στην εθνική ομάδα στίβου!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
5/8/2024 19:00
Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ενημερώθηκε πως βρέθηκε θετικό δείγμα σε αθλήτρια του στίβου, η οποία έχει ήδη πάρει μέρος στον προκριματικό στο αγώνισμά της στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

«Βόμβα» στην Εθνική ομάδα στίβου καθώς οι αρμόδιες Αρχές, ενημέρωσαν την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή πως αθλήτρια της αποστολής που αγωνίζεται στον στίβο και έχει ήδη συμμετάσχει στα προκριματικά του αγωνίσματός της βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία μετά από σχετικό τεστ στο οποίο υπεβλήθη.

Αναμένεται πλέον το δεύτερο δείγμα κι εφόσον βρεθεί θετικό, τότε η Ελληνίδα αθλήτρια θα τιμωρηθεί από τη διεθνή Ομοσπονδία.

ΕΟΕ: «Επιβάλλεται προσωρινός αποκλεισμός από το Ολυμπιακό Χωριό»

Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αναφέρεται στο θέμα, ενημερώνοντας πως επιβάλλεται προσωρινός αποκλεισμός και αποχώρηση από το Ολυμπιακό Χωριό.

Συγκεκριμένα αναφέρονται τα εξής: «Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή δηλώνει ότι ενημερώθηκε από τον ΕΟΚΑΝ στις 13:49 ώρα Γαλλίας για θετικό δείγμα σε έλεγχο ντόπινγκ μέλους της Ολυμπιακής Ομάδας στο Παρίσι.

Όπως αναφέρει ο ΕΟΚΑΝ επιβάλλεται άμεσα προσωρινός αποκλεισμός στο συγκεκριμένο άτομο και ως εκ τούτου η ΕΟΕ ζήτησε την αποχώρηση του από το Ολυμπιακό Χωριό
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.