Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τεντόγλου: «Πολύ απλό για μένα σήμερα - Αυτά που λένε για τα ταρτάν είναι παπατζιλίκια» (video)

Τεντόγλου: «Πολύ απλό για μένα σήμερα - Αυτά που λένε για τα ταρτάν είναι παπατζιλίκια» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/8/2024 13:01
Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν ευδιάθετος στις δηλώσεις του μετά την άνετη πρόκριση στον τελικό του μήκους κάνοντας λόγο για μια ελεγχόμενη προσπάθεια και πως με καλές συνθήκες είναι έτοιμος για ρεκόρ.

Ένα άλμα ήταν αρκετό για τον Μίλτο Τεντόγλου ώστε να προκριθεί στον τελικό του μήκους. Ο Έλληνας άλτης «πέταξε» στα 8.32μ και πέρασε με την πρώτη του προσπάθεια το όριο των 8.15μ πατώντας 12 εκατοστά πίσω από τον βατήρα και με αρνητικό άνεμο -0.6.

Όσα δήλωσε ο Έλληνας πρωταθλητής στην ΕΡΤ:

«Το στάδιο είναι πολύ καλό, το ταρτάν είναι πολύ ωραίο, είχε λίγο κρύο για μένα σήμερα. Το πρωί όταν κάναμε ζέσταμα είχε 17 βαθμούς και λίγο αντίθετο άνεμο. Ένιωθα αέρα όταν έτρεχα. Εντάξει για μένα δεν ήταν τίποτα να κάνω 8 15μ. Ούτε 8.30μ. Μπορώ να πηδήξω πάρα πολύ παραπάνω. Αυτό ήταν πολύ απλό για μένα σήμερα. Ήταν ελεγχόμενη προσπάθεια. Θα δούμε σε δύο μέρες πως θα πάει. Αυτά που λένε ότι το ταρτάν είναι 2% καλύτερο είναι παπατζιλίκια. Σίγουρα είναι πολύ καλό στάδιο. Με βολεύουν αυτά τα στάδια που είναι σκληρά, μοιάζει πολύ με το Τόκιο. Σε αυτά τα ταρτάν πιάνω καλά την αντίδραση με το έδαφος, τρέχω πιο καλά, πιο σωστά, πηδάω πιο καλά. Μου αρέσουν. Άμα με ευνοούσε λίγο ο καιρός θα μπορούσα λίγο παραπάνω. Άμα έχει τώρα κόντρα άνεμο όπως σήμερα δεν είναι εύκολο να κάνεις ρεκόρ. Άμα πραγματικά έχει καλή μέρα στις 6 του μήνα μπορώ να κάνω μέχρι και ρεκόρ».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.