Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τερνάνα – Ολυμπιακός 0-4: Άνετη φιλική νίκη με… γκάζια στο δεύτερο μέρος οι «ερυθρόλευκοι»

Τερνάνα – Ολυμπιακός 0-4: Άνετη φιλική νίκη με… γκάζια στο δεύτερο μέρος οι «ερυθρόλευκοι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/8/2024 21:26
Ο Ολυμπιακός νίκησε με 4-0 την Τερνάνα στο πρώτο του φιλικό επί ιταλικού εδάφους, πετυχαίνοντας και τα τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο με τους Μαρτίνς, Κουτσίδη, Βέλντε και Παπακανέλο.

Μία ημέρα πριν το σπουδαίο φιλικό με την Ρόμα, ο Ολυμπιακός «ξεμούδιασε» απέναντι στην Τερνάνα της 3ης κατηγορίας της Ιταλίας παίρνοντας φιλική νίκη με 4-0 επί ιταλικού εδάφους.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παρέταξε την ομάδα με τον νεοφερμένο Γιάρεμτσουκ στην κορυφή της επίθεσης. Ο Αναγνωστόπουλος ήταν κάτω από την εστία, με τους Κοστίνια, Κουτσίδη, Άμπι και Αποστολόπουλο στην τετράδα της άμυνας, τον Μουζακίτη και τον Ρέτσο στη μεσαία γραμμή ενώ η μεσοεπιθετική τριπλέτα αποτελούνταν από τους Μασούρα, Παπακανέλλο και Ζέλσον.

Το πρώτο ημίχρονο θα ξεχαστεί γρήγορα, με τον Ολυμπιακό να δυσκολευόταν να κρατήσει τη μπάλα και να φανεί απειλητικός έχοντας να επιδείξει μόλις δύο σουτ του Μασούρα. Από την πλευρά της η Τερνάνα μπήκε δυναμικά απειλώντας στο 2’ με μια σέντρα-σουτ του Πατάνε, που υποχρέωσε τον Αναγνωστόπουλο σε δύσκολη επέμβαση, αλλά μετά το 20λεπτό ο Ολυμπιακός ισορρόπησε και δεν αντιμετώπισε θέματα.

Εντελώς διαφορετική ήταν η εικόνα του αγώνα στην επανάληψη, με τους «ερυθρόλευκους» να ανεβάζουν σημαντικά την απόδοση τους και να απειλούν στο 54’ με τον Γιάρεμτσουκ ο οποίος εκτέλεσε με τη μία εντός περιοχής αναγκάζοντας τον Φράντσι να διώξει σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του, ο Κοστίνια έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Φράντσι απόκρουσε εντυπωσιακά κρατώντας το μηδέν.

Το γκολ δεν άργησε να έρθει για τον Ολυμπιακό καθώς στο 58’ ο Μαρτίνς νίκησε με ωραίο πλασέ τον γκολκίπερ των Ιταλών ύστερα από ασίστ του Γιάρεμτσουκ. Δύο λεπτά μετά ο 19χρονος Κουτσίδης «έγραψε» το 2-0 με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ, ενώ στο 63’ ο Παπακανέλλος είχε δοκάρι για να κάνει τρία τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 70’ ο Βέλντε αντικατέστησε τον Γιάρεμτσουκ κάνοντας ντεμπούτο και έξι λεπτά μετά κατάφερε να χριστεί σκόρερ με δυνατό σουτ εντός περιοχής. Οι Πειραιώτες είχαν την απόλυτη υπεροχή και στο 82’ ο Παπακανέλλος έβαλε το… κερασάκι «γράφοντας» το 4-0 μετά από φάση διαρκείας.

Ολυμπιακός: Αναγνωστόπουλος (Μπότης 46'), Κοστίνια, Άμπι, Ρέτσος, Κουτσίδης (Μπιανκόν 90'), Αποστολόπουλος, Μουζακίτης, Παπακανέλλος, Μαρτίνς, Μασούρας, Γιάρεμτσουκ (Βέλντε 71').

Τερνάνα: Φράνκι, Κασασόλα, Λοιάκονο, Καπουάνο, Μπέλα Βίνια, Ντε Μπόερ, Αλόι, Καρμπόνι, Τσιτσερέλι, Πατάνε, Φεράντε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.