Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τα παλικάρια με τα κουπιά, Παπακωνσταντίνου και Γκαϊδατζής έγραψαν ιστορία με το χάλκινο μετάλλιο (video)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τα παλικάρια με τα κουπιά, Παπακωνσταντίνου και Γκαϊδατζής έγραψαν ιστορία με το χάλκινο μετάλλιο (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
2/8/2024 13:10
Ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου και ο Πέδρος Γκαϊδατζής πραγματοποίησαν μία τεράστια προσπάθεια στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.

Το τρίτο της μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού πανηγυρίζει η ελληνική αποστολή, με τους Αντώνη Παπακωνσταντίνου και Πέδρο Γκαϊτατζή να τερματίζουν στην τρίτη θέση.

Μάλιστα οι Έλληνες πρωταθλητές φλέρταραν και με το ασημένιο αλλά το έχασαν για εκατοστά του δευτερολέπτου από το ιταλικό πλήρωμα.

Πλέον η Ελλάδα έχει αρχίσει να θεωρείται μία σταθερή δύναμη στην κωπηλασία, φτάνοντας τα πέντε μετάλλια στην ιστορία της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ξεκινώντας πριν από είκοσι χρόνια από τη διοργάνωση της Αθήνας.

Παράλληλα αυτό είναι το τρίτο μετάλλιο της ελληνικής αποστολής, μετά από εκείνα του Θοδωρή Τσελίδη στο τζούντο και του Απόστολου Χρήστου στην κολύμβηση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.