Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντιδράσεις για τη συμμετοχή της Κελίφ στο τουρνουά πυγμαχίας - Αποσύρθηκε μετά από 46'' η αντίπαλός της

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντιδράσεις για τη συμμετοχή της Κελίφ στο τουρνουά πυγμαχίας - Αποσύρθηκε μετά από 46'' η αντίπαλός της

Συντάκτης: Agones team
Agones team
1/8/2024 17:13
Η Ιταλίδα πυγμάχος, Άντζελα Καρίνι αποχώρησε μετά από μόλις 45 δευτερόλεπτα στον αγώνα πυγμαχίας απέναντι στην Ιμάν Κελίφ από την Αλγερία.

Η Καρίνι δέχτηκε μία γροθιά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού κι έκανε άμεσα νόημα για αποχώρηση, ενώ μετά ξέσπασε σε κλάματα στο κέντρο του γηπέδου.

Η Ιταλίδα αθλήτρια δήλωσε πως δεν έχει νιώσει ξανά τέτοια γροθιά γι' αυτό και αποφάσισε να αποσυρθεί.

Η συμμετοχή της Ιμάν Κελίφ στους Ολυμπιακούς Αγώνες έχει φέρει αρκετές αντιδράσεις καθώς πέρσι αποκλείστηκε από το παγκόσμιο πρωτάθλημα γυναικών, επειδή απέτυχε σε τεστ τεστοστερόνης και καταλληλότητας φύλου.

Η ΔΟΕ επέτρεψε κανονικά τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά αυτό ήταν που προκάλεσε την ανησυχία αρκετών γύρω από την ασφάλεια των πυγμάχων.

Η Καρίνι αποφάσισε να αποσυρθεί καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει στον αγώνα. Η ιταλική αποστολή είχε εκφράσει τις αντιρρήσεις της για τη συμμετοχή της Κελίφ, με την Ολυμπιακή Επιτροπή της Αλγερίας όμως να κάνει λόγο για προσβλητική επίθεση.

Θέση στο ζήτημα πήρε και η πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι τονίζοντας πως δεν ήταν ένας δίκαιος αγώνας.

H ιταλική ολυμπιακή αποστολή μάλιστα πήρε θέση στα social media όπου ανάρτησε μία φωτογραφία της Καρίνι, γράφοντας :«Eίμαστε όλοι μαζί σου»




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.