Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακοί Αγώνες: Δύο προκρίσεις κι ένας αποκλεισμός στην κολύμβηση (video)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Δύο προκρίσεις κι ένας αποκλεισμός στην κολύμβηση (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
1/8/2024 13:13
Η συμμετοχή των Ελλήνων αθλητών στα προκριματικά της κολύμβησης των Ολυμπιακών Αγώνων το πρωί της Πέμπτης (1/8) ήταν επιτυχημένη, καθώς οι δύο από τους τρεις πέρασαν στα ημιτελικά.

Την αρχή έκανε ο Κριστιάν Γκολομέεβ ο οποίος έκανε τον όγδοο καλύτερο χρόνο στα 50μ. ελεύθερο με 21.86 κι εξασφάλισε τη συμμετοχή στους ημιτελικούς, ελπίζοντας ότι το βράδυ (21.46) θα κατορθώσει να περάσει σε δεύτερο συνεχόμενο τελικό Ολυμπιακών Αγώνων.

Στο ίδιο αγώνισμα, σε άλλη προκριματική σειρά όμως, ο Στέργιος Μπίλας δεν μπόρεσε να κάνει την επίδοση που θα ήθελε και με χρόνο 22.00, ήταν 18ος, δίχως να κατορθώσει να περάσει κι εκείνος στα ημιτελικά, καθώς ο 16ος, Γκρουσέ, είχε τερματίσει σε 21.94.



Λίγο αργότερα στην πισίνα για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του έπεσε και ο Απόστολος Παπαστάμτος. Ο Έλληνας κολυμβητής παρά το γεγονός ότι τερμάτισε έβδομος στην προκριματική σειρά του στα 200μ. μεικτής ατομικής, η επίδοση των 2.00.79 αποδείχθηκε αρκετή για να μπει ως 16ος στα ημιτελικά, κάτι που σημαίνει ότι και αυτός θα κολυμπήσει το βράδυ, στοχεύοντας σε πανελλήνιο ρεκόρ.

Υπενθυμίζεται ότι στις 22.00 το βράδυ ο Απόστολος Χρήστου θα λάβει μέρος στον τελικό των 200μ. υπτίου, ελπίζοντας σ' ένα μετάλλιο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.