Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στον τελικό των 200 μ. ύπτιου ο Χρήστου, δεν τα κατάφερε ο Σίσκος - Αποκλεισμός και για την Δαμασιώτη (video)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στον τελικό των 200 μ. ύπτιου ο Χρήστου, δεν τα κατάφερε ο Σίσκος - Αποκλεισμός και για την Δαμασιώτη (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
31/7/2024 23:42
Σε δεύτερο τελικό προκρίθηκε ο Απόστολος Χρήστου, που μετά από αυτόν των 100 μ. στο ύπτιο όπου έχασε για μια χεριά το χάλκινο μετάλλιο, προκρίθηκε και σε αυτόν των 200 μ. ύπτιο.

Ο Έλληνας κολυμβητής σημείωσε ατομικό ρεκόρ στους ημιτελικούς του αγωνίσματος με 1:56.33, κατέλαβε στο σύνολο την τέταρτη θέση και αύριο το βράδυ (1/8, 21:38) θα βρεθεί στην εκκίνηση του τελικού, εκεί όπου όλα μπορούν να συμβούν, όπως απέδειξε με την απόδοσή του στα 100 μ. Αντίθετα πάντως ο 19χρονος Απόστολος Σίσκος δεν κατάφερε να πλησιάσει το ρεκόρ του (1:55.42) και με 1:57.77 κατετάγη 14ος και αποκλείστηκε.



Ο 27χρονος κολυμβητής πάντως αποκάλυψε μετά πως η απογοήτευσή του από το μετάλλιο που δεν ήρθε στα 100 μ. ήταν μεγάλη και σκέφτηκε ακόμα και να αποσυρθεί, ωστόσο ευτυχώς για τον ίδιο και τα ελληνικά χρώματα το ξανασκέφτηκε.

«Ήταν πολύ ωραία κούρσα, είναι ατομικό ρεκόρ για μένα, για πολύ λίγο. Διαχειρίστηκα καλά την κούρσα, εκεί κέρδισα χρόνο και είμαι ικανοποιημένος που είμαι στον τελικό. Σίγουρα η εμπειρία έπαιξε ρόλο, ο χρόνος ήταν μέσα στις δυνατότητές μου. Έδειξα ότι δεν το έβαλα κάτω μετά την τέταρτη θέση, παρόλο που στην αρχή έλεγα πως δεν θέλω να κολυμπήσω. Δεν τα παράτησα, το ξανασκέφτηκα και είπα πως δεν πρέπει να τα παρατήσω για κανέναν λόγο. Γι’ αυτό είμαι εδώ, αποδεικνύω πως μπορείς να επιστρέψεις ακόμη πιο δυνατός. Με το που τελείωσαν τα 100μ. είχα απογοητευτεί πάρα πολύ, αλλά μετά το σκέφτηκα και είπα ότι δεν γίνεται να τα παρατήσω. Ο Απόστολος (Σίσκος) μπορούσε να περάσει στον τελικό, ήταν στις δυνατότητές του και πιστεύω πως είναι μια μεγάλη εμπειρία για αυτόν εν όψει των Αγώνων του Λος Άντζελες που θα είναι στον τελικό σίγουρα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Εκτός τελικού στα 200 μ. πεταλούδα η Δαμασιώτη

Αξιοπρεπής αλλά όχι αρκετή για να της δώσει την πρόκριση ήταν και η εμφάνιση της Γεωργίας Δαμασιώτη στα 200 μ. πεταλούδα, Η Ελληνίδα κολυμβήτρια σημείωσε χρόνο 2:10.25 στους ημιτελικούς και κατετάγη 15η στο σύνολο του αγωνίσματος, έχοντας σημειώσει στον πρωινό προκριματικό πανελλήνιο ρεκόρ με 2:09.55.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.