Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σχουρς/Κούλχοφ - Σάκκαρη/Τσιτσιπάς 2-0: Πρόωρο φινάλε για Μαρία και Στέφανο στο μεικτό διπλό των Ολυμπιακών Αγώνων (video)

Σχουρς/Κούλχοφ - Σάκκαρη/Τσιτσιπάς 2-0: Πρόωρο φινάλε για Μαρία και Στέφανο στο μεικτό διπλό των Ολυμπιακών Αγώνων (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
29/7/2024 22:23
Οι Ολλανδοί Σχουρς και Κούλχοφ νίκησαν 2-0 σετ (6-4, 7-6 (3)) τη Μαρία Σάκκαρη και τον Στέφανο Τσιτσιπά και τους άφησαν εκτός συνέχειας στο Ολυμπιακό Τουρνουά του Παρισιού, στο μεικτό διπλό.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, μόλις στο τρίτο γκέιμ του πρώτου σετ το ολλανδικό ζευγάρι έκανε «μπρέικ» και μάλιστα αρκετά εύκολα για να προηγηθεί 2-1 και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του φτάνοντας στο 3-1.

Στο επόμενο γκέιμ η Μαρία και ο Στέφανος δυσκολεύτηκαν αρκετά αλλά μείωσαν σε 3-2 και παρέμειναν στο... κόλπο. Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά τόσο οι Σχουρς και Κούλχοφ όσο και οι Σάκκαρη και Τσιτσιπάς, κράτησαν τα σερβίς τους και οι «οράνιε» με 6-4 κατόρθωσαν να πάρουν το πρώτο σετ και μαζί το προβάδισμα πρόκρισης.



Το δεύτερο σετ αποτέλεσε μία εντελώς διαφορετική υπόθεση, καθώς τα δύο ζευγάρια υπερασπίστηκαν το σερβίς τους σε όλες τις περιπτώσεις.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η «μάχη» ήταν μεγάλη και η Μαρία με τον Στέφανο πλησίασαν κοντά σε «μπρέικ» δίχως να τα καταφέρουν.

Έτσι λοιπόν τα πάντα θα κρίνονταν στο τάι μπρέικ, εκεί όπου οι Ολλανδοί ξεκίνησαν σαφώς καλύτερα και προηγήθηκαν 4-2, πλησιάζοντας στη νίκη και την πρόκριση στον γύρο των «16». Πράγματι την πήραν με 7-3 κι άφησαν εκτός συνέχειας το ελληνικό ζευγάρι που πάντως συνεχίζει στο μονό ανδρών και γυναικών αντίστοιχα, ενώ η Μαρία Σάκκαρη θα παίξει και στο διπλό γυναικών με τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ την Τρίτη (30/7).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.