Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπέκαμ: «Η Παρί μπορεί να αποκλείσει την Τσέλσι»

Μπέκαμ: «Η Παρί μπορεί να αποκλείσει την Τσέλσι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/3/2014 17:24
Την άποψη πως η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να αποκλείσει την Τσέλσι και να προκριθεί στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο παλαίμαχος Άγγλος ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην καριέρα του με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, τόνισε πως η γαλλική ομάδα έχει την ευκαιρία να περάσει στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ εις βάρος της Τσέλσι:

«Νομίζω ότι έχουν μια πραγματική ευκαιρία για να διακριθούν στο Τσάμπιονς Λιγκ την φετινή χρονιά. Θα παίξουν εναντίον της Τσέλσι, με προπονητή τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος πάει την ομάδα σε διαφορετικό επίπεδο. Όμως πιστεύω ότι έχουν μια καλή ευκαιρία».

Ο ίδιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους «πρωτευουσιάνους» στους οποίους αγωνίστηκε για έξι μήνες, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Ιμπραΐμοβιτς:

«Κάθε φορά που οι άνθρωποι αναφέρουν την Παρί Σεν Ζερμέν χαμογελάω, γιατί είχα έξι ευχάριστους μήνες εκεί, με τους παίκτες που έπαιζα μαζί, με τους οπαδούς, τον σύλλογο. Είναι μια μεγάλη ομάδα»

«Ο Ζλάταν είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχω παίξει μαζί. Είναι καταπληκτικός άνθρωπος. Είναι ένας παίκτης που μου αρέσει να παίζω μαζί
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.