Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έκλεισε» στη Σταντάρ Λιέγης ο Αλεξανδρόπουλος αλλά ο δανεισμός του «χάλασε»

«Έκλεισε» στη Σταντάρ Λιέγης ο Αλεξανδρόπουλος αλλά ο δανεισμός του «χάλασε»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/7/2024 19:58
Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος βρέθηκε μία «ανάσα» από τη μετακόμισή του στη Σταντάρ Λιέγης με τη μορφή δανεισμού από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ωστόσο τελικά η συμφωνία δεν προχώρησε.

Ο διεθνής χαφ την περασμένη αγωνιστική περίοδο επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού στον οποίο αγωνίστηκε ως δανεικός, δίχως να προσφέρει τα αναμενόμενα και να κάνει τη διαφορά.

Γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε οι «ερυθρόλευκοι» έκριναν ότι δεν υπήρχε λόγος να πληρώσουν τη ρήτρα στους πρωταθλητές Πορτογαλίας και να τον αποκτήσουν με μόνιμη μεταγραφή.

Την ίδια στιγμή ο κόουτς των «λιονταριών» δεν τον υπολογίζει στα αγωνιστικά πλάνα του ενόψει της προσεχούς σεζόν και γι' αυτόν τον λόγο έχει μπει στη λίστα με τους παίκτες οι οποίοι είναι υπό παραχώρηση.

Η Σταντάρ Λιέγης συμφώνησε σε όλα με τη Σπόρτινγκ για τον δανεισμό του Αλεξανδρόπουλου, παρ' όλα αυτά το θέμα δεν τελείωσε θετικά, διότι η εταιρεία που έχει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών των Βέλγων, αποφάσισε ότι αυτή η μεταγραφή δεν είναι προτεραιότητα και τα χρήματα που θα δοθούν θα είναι για έναν παίκτη ο οποίος θα αγωνίζεται ως σέντερ φορ.

Κάπως έτσι λοιπόν ο διεθνής μέσος ακόμα αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.