Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει Τισουνταλί και «πιέζεται» για Κουλιεράκη από Άιντραχτ και Στουτγκάρδη - «Ναυάγιο» με Τζένοα για Κοτάρσκι

Ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει Τισουνταλί και «πιέζεται» για Κουλιεράκη από Άιντραχτ και Στουτγκάρδη - «Ναυάγιο» με Τζένοα για Κοτάρσκι

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/7/2024 16:15
Εν αναμονή της άφιξης του Ταρίκ Τισουνταλί βρίσκονται στον ΠΑΟΚ, την ώρα που το ενδιαφέρον για τον Κουλιεράκη αυξάνεται και αυτό για τον Κοτάρσκι... ατονεί από το εξωτερικό.

Οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται να ολοκληρώσουν σήμερα (26/7) την απόκτηση του Ταρίκ Τισουνταλί, που καταφτάνει στην Ελλάδα ώστε να περάσει ιατρικά και να υπογράψει συμβόλαιο 2+1 ετών, με το κόστος της μεταγραφής να είναι κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ και τον ίδιο να έχει πλέον ετήσιες αποδοχές 1,4 εκατ. ευρώ.

Από εκεί και πέρα στη Γερμανία αναφέρουν πως εκτός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης που «βολιδοσκοπεί» εδώ και καιρό τον Κουλιεράκη, ο οποίος εσχάτως σημείωσε δύο γκολ κόντρα στη Μπάνια Λούκα στο πρώτο ματς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, μπαίνει στο... κάδρο και η Στουτγκάρδη που ετοιμάζει «μπάσιμο» για τον παίκτη.

«Οι Αετοί δεν είναι μόνοι στην κούρσα για τον ταλαντούχο Έλληνα. Σύμφωνα με πληροφορίες του αθλητικού περιοδικού Kicker, η Στουτγκάρδη έχει βάλει στο μάτι επίσης τον Κουλιεράκη. Οι Σουηβοί, οι οποίοι θα παίξουν στο Champions League την επόμενη σεζόν, θα μπορούσαν να κερδίσουν πόντους σε ενδεχόμενη επιλογή του. Η Στουτγκάρδη αναζητά επειγόντως ενισχύσεις στο κέντρο της άμυνας μετά τις αποχωρήσεις των Ίτο και Βάλντεμαρ Άντον», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Τέλος η Τζένοα φέρεται να αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι. Σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η ιταλική ομάδα στρέφεται πλεόν στον Νταβίντ Ντε Χέα, αφού το έντονο πρέσινγκ στον «Δικέφαλο του Βορρά» για τον Κροάτη γκολκίπερ, δεν απέφερε καρπούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.