Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τα ειδικά στοιχήματα παικτών για το Ολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ

Τα ειδικά στοιχήματα παικτών για το Ολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/7/2024 13:38
Οι επιλογές σου για τους παίκτες που θα διακριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι εδώ για να σε βάλουν από τώρα στη στοιχηματική δράση, στο καλύτερο μπασκετικό ραντεβού του κόσμου.

Η προσοχή σου στο στοίχημα, στο ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ, δεν έχει να κάνει μόνο με το
ποια ομάδα θα πάρει το χρυσό μετάλλιο. Για τον κόσμο της πορτοκαλί μπάλας, οι Ολυμπιακοί
Αγώνες έχουν μεγαλύτερο κύρος από τις υπόλοιπες, καθαρά μπασκετικές διοργανώσεις, οπότε οι επιλογές σου για ποντάρισμα θα είναι και φέτος πολλές κι εξαιρετικές.Τα ειδικά στοιχήματα στη Stoiximan, προσφέρουν ένα σύνολο από αγορές που δύσκολα δεν θα σε κάνουν να κατεβάσεις ιδέες για ποντάρισμα.

Τα ειδικά στοιχήματα παικτών στο Ολυμπιακό Τουρνουά μπάσκετ.

Πέρα από την ενότητα των αγορών γύρω από τα ειδικά στοιχήματα του νικητή, μπορείς να βρεις πολύ ενδιαφέροντα ειδικά στοιχήματα παικτών.

Για παράδειγμα αυτό του πρώτου σκόρερ (Αντετοκούνμπο 6.00, Ουεμπανιαμά 9.00, Γιόκιτς 10.00 στη Stoiximan) ή αυτό του πρώτου ριμπάουντερ (Γιόκιτς 2.80, Ντέιβις 4.25, Ουεμπανιαμά 5.50).

Θα βρεις ειδικά στοιχήματα σε ξεχωριστές ενότητες για την κάθε χώρα, αναζητώντας ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ της, ο πρώτος πασέρ της, ριμπάουντερ ή ο πιο εύστοχος σε τρίποντα στη διοργάνωση από όλη τη 12αδα της. Εκεί είναι κι ένα ωραίο πεδίο για να εντοπίσεις τις εκπλήξεις του τουρνουά που αρχίζει το Σαββατο με το Αυστραλία - Ισπανία.

Μπορείς επίσης να επιλέξεις από ποιον όμιλο θα αναδειχθεί ο επόμενος κάτοχος του χρυσού ή να ρισκάρεις με την ενισχυμένη απόδοση στο Ζευγάρι τελικού (ΗΠΑ & Ελλάδα 11.00) και με
άφθονες ακόμα ατομικές ενισχυμένες αποδόσεις.

Ενισχυμένη απόδοση με Καλάθη στο Ελλάδα - Καναδάς ,στις 10+ ασίστ, από 2.35 σε 2.55

*​21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές
Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις