Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απίστευτη δήλωση από Σιρόκοφ για Τσάλοφ - «ΠAOK; Tί είναι αυτό; Τον λυπάμαι που αυτό είναι το όνειρό του»

Απίστευτη δήλωση από Σιρόκοφ για Τσάλοφ - «ΠAOK; Tί είναι αυτό; Τον λυπάμαι που αυτό είναι το όνειρό του»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/7/2024 19:46
Συνεχίζονται οι υποτιμητικές δηλώσεις για τον ΠΑΟΚ στη Ρωσία , με αφορμή μεταγραφή του Φέντορ Τσάλοφ.

Μετά τον πρώην παίκτη της ΤΣΣΚΑ, Ιβάν Ταράνοφ και τον Ντμίτρι Εγκόροφ συνιδρυτή της ομάδας Broke Boyes, που συμμετέχει σε πρωτάθλημα που παίζουν influencer και επώνυμοι, που «κατακεραύνωσαν» τον 26χρονο επιθετικός για την επιλογή του να πάει στον ΠΑΟΚ και μίλησαν ιδιαίτερα άσχημα τόσο για τον «Δικέφαλο του Βορρά» όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και για την Θεσσαλονίκη, ήρθε άλλη μία επίθεση, αυτή τη φορά από τον τεχνικό διευθυντής της Σατούρν, Ρόμαν Σιρόκοφ.

Ο πρώην αρχηγός της ΤΣΣΚΑ και διεθνής με τη Ρωσία στόπερ, είναι πλέον τεχνικός διευθυντής της Σάτουρν, και σχολιάζοντας τη μεταγραφή του Τσάλοφ δήλωσε σχετικά:

«Αν αυτό είναι το όνειρο του, τον λυπάμαι. Αν το όνειρό του είναι να παίξει στον ΠΑΟΚ, δεν ξέρω πώς να το χαρακτηρίσω. Δεν έχω λόγια. Η ΤΣΣΚΑ είναι πιο δυνατή - παίζεις στην πατρίδα σου, στην ομάδα σου. ΠΑΟΚ - τι είναι αυτό; Ευρωπαϊκές διοργανώσεις; Έτσι και στη Λευκορωσία υπάρχουν ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μόλις έπαιξαν και έχασαν από τον Άγιο Μαρίνο. Πήγαινε εκεί, εκεί υπάρχουν επίσης ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ανδόρα, Λουξεμβούργο - επίσης έχουν ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Από εκεί και πέρα εκτός από επικείμενες αφίξεις, υπάρχουν και αποχωρήσεις από τον πρωταθλητή Ελλάδας, καθώς ο Κουαλιάτα δόθηκε δανεικός στην αργεντίνικη Σέντραλ Κόρδοβα.

Να σημειωθεί ότι στη συμφωνία των δύο ομάδων υπάρχει και οψιόν αγοράς μετά το τέλος του δανεισμού, με τους Αργεντινούς να μπορούν να κάνουν δικό τους τον Κουαλιάτα εφόσον μείνουν ικανοποιημένοι με την απόδοσή του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.