Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επιμένουν οι Τούρκοι - «Λεπτομέρειες απομένουν για τη μεταγραφή του Βίντα στη Ρίζεσπορ»

Επιμένουν οι Τούρκοι - «Λεπτομέρειες απομένουν για τη μεταγραφή του Βίντα στη Ρίζεσπορ»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/7/2024 18:20
Συνεχίζονται τα τουρκικά σενάρια αναφορικά με αποχώρηση του Βίντα από την ΑΕΚ για χάρη της Ρίζεσπορ.

«Λεπτομέρειες» απομένουν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της τουρκικής εφημερίδας «Sabah», για την επιστροφή του Ντομαγκόι Βίντα στην Τουρκία, αυτή τη φορά για τη Ρίζεσπορ.

«Ο Ντομαγκόι Βίντα ο οποίος πέρασε 4,5 χρόνια με τη φανέλα της Μπεσίκτας και μετακόμισε στην ΑΕΚ στις αρχές της σεζόν 2022-23, ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Super Lig μετά από 2 χρόνια. Η Ρίζεσπορ πρόκειται να υπογράψει με τον Ντομαγκόι Βίντα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαπραγματεύσεις της ομάδας της Μαύρης Θάλασσας με τον Κροάτη αμυντικό, ο οποίος έχει συμβόλαιο 1+1 έτους με την ΑΕΚ, συνεχίστηκαν θετικά και παρέμειναν λεπτομέρειες. Ο Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος έπαιξε συνολικά 165 ματς με την Μπεσίκτας, είχε με τους "Ασπρόμαυρους" 1 πρωτάθλημα, 1 Κύπελλο και 1 Σούπερ Καπ Τουρκία» αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα.

Όλα αυτά πάντως ενώ από χθες (24/7) όταν και έγιναν οι πρώτες ανάλογες αναφορές, η ΑΕΚ διέψευσε κατηγορηματικά πως υπάρχει ενδεχόμενο παραχώρησης του Κροάτη στόπερ, ο οποίος εξάλλου ήταν βασικός στο ματς κόντρα στην Ίντερ Ντ' Εσκάλδες, όπου πάντως στάθηκε άτυχος σημειώνοντα το πρώτο αυτογκόλ της καριέρας του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.