Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ξένο σώμα» ο Φάμπρι

«Ξένο σώμα» ο Φάμπρι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/3/2013 04:15
Μέρες ή και ώρες φαίνεται πως μετράει ο Φάμπρι στον Παναθηναϊκό μετά τις δηλώσεις που έκανε για «παίκτες δίχως αρχ...α», κάτι που έφερε αντιδράσεις από τους παίκτες του «τριφυλλιού», με τον Καρνέζη να του ζητάει εξηγήσεις. Τον άδειασε και η διοίκηση!

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Παναθηναϊκού απέναντι στον Πλατανιά (0-1), κάνοντας λόγο πως αρκετοί παίκτες δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στο ρόστερ:

«Στον Παναθηναϊκό υπάρχουν παίκτες που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στο ρόστερ. Δεν ξέρω αν υπάρχουν παίκτες που έχουν μέσα τους αίμα και τα αρχ...α να φορούν αυτή τη φανέλα» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Φάμπρι.

Ωστόσο οι δηλώσεις του έφεραν αντιδράσεις όπως αναμενόταν από τους παίκτες, με τον αρχηγό Καρνέζη να παίρνει τον λόγο, απευθυνόμενος στον προπονητή του με έντονο ύφος:

«Τι είναι αυτά τα πράγματα που είπες. Δεν είναι δυνατόν να μιλάς έτσι για εμάς. Θα πρέπει κι εσύ να αναλάβεις τις ευθύνες σου, να ανακαλέσεις τα όσα είπες εναντίον των παικτών».

Μάλιστα το κλίμα πήγε να πάρει φωτιά, καθώς οι ποδοσφαιριστές ήταν έξαλλοι, με τον Βασίλη Κωνσταντίνου ευτυχώς να ηρέμησε τα πνεύματα.

Τα πράγματα φαίνονται δύσκολα για τον Φάμπρι τον οποίον… άδειασε και η διοίκηση: «Είμαστε ικανοποιημένοι από την διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές, πάνω στους οποίους θα στηριχθεί ο Παναθηναϊκός στο άμεσο μέλλον» , ήταν η χαρακτηριστική ατάκα των ανθρώπων του τριφυλλιού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.