Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Θέλουμε να βελτιώσουμε την ένταση και να έχουμε αυτοπεποίθηση»

Λουτσέσκου: «Θέλουμε να βελτιώσουμε την ένταση και να έχουμε αυτοπεποίθηση»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/7/2024 22:32
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σχολίασε τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μπόρατς Μπάνια Λούκα με 3-2, στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν είναι ακόμα έτοιμοι κι αυτό επισήμανε και ο Ρουμάνος τεχνικός ο οποίος περιμένει από την ομάδα του να βελτιωθεί στη συνέχεια και να έχει μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι της αλλά κι αυτοπεποίθηση.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι και νικήσαμε, ήταν το πιο σημαντικό, όπως και το γεγονός ότι τα πράγματα προς τα εκεί που θέλουμε σε αυτό το ζευγάρι. Έχουμε όμως δουλειά μπροστά μας. Η ένταση είναι αυτό που θέλουμε να βελτιώσουμε. Πρέπει να επανέλθει η αυτοπεποίθηση, είδα ότι δεν υπήρχε σε κάποια κομμάτια και δεν είχαμε υπομονή, όπως για παράδειγμα στα γκολ που δεχθήκαμε. Είναι πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε. Πήραν λεπτά κάποιοι παίκτες και ήταν σημαντικό διότι δεν είχαν παίξει πολύ στα φιλικά. Δεν γίνονται μαγικά. Είναι σημαντικό ότι πήραμε τη νίκη και θα πρέπει με έξυπνο τρόπο να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και στη ρεβάνς».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.