Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Vistabet - Σούπερ προσφορά* στα προκριματικά του Champions League!

Vistabet - Σούπερ προσφορά* στα προκριματικά του Champions League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/7/2024 15:57
Ώρα Ευρώπης για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται την Μπόρατς Μπάνια Λούκα και η Ένωση την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες.

Vistabet - Build A Bet* στα προκριματικά του Champions League!

Φαβορί ο ΠΑΟΚΟ ΠΑΟΚ αρχίζει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και πρώτο εμπόδιο στα προκριματικά του Champions League είναι η Μπόρατς, Μπάνια Λούκα. Η παρουσία στη League Phase της διοργάνωσης είναι ο μεγάλος στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας. Επιδίωξη ικανή από μόνη της να αλλάξει όλη τη χρονιά πόσο μάλλον από τη στιγμή που ποτέ δεν έχει καταφέρει ο «Δικέφαλος του Βορρά» να φτάσει ως εκεί. Ενισχύθηκε με τη μεταγραφή του Καμαρά στα χαφ, ενώ απώλεια είναι αυτή του Μεϊτέ. Ο ΠΑΟΚ δεν προέβη ακόμα στην απόκτηση επιθετικού, με τους Σαμάτα, Τόμας να αποτελούν τη γραμμή κρούσης. Ο ΠΑΟΚ νίκησε μόλις σε ένα από τα πέντε φιλικά που έδωσε, αυτό κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας. «Η παρουσία στη League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο μεγάλος στόχος όλων» τόνισε ο Λουτσέσκου. Η Μπόρατς η οποία κατέκτησε το 3 ο της πρωτάθλημα στην Βοσνία μπήκε πιο νωρίς στη διοργάνωση, αφήνοντας εκτός την Εγκνατία στη ρώσικη ρουλέτα. Ήταν η πρώτη πρόκριση έπειτα από δέκα ευρωπαϊκούς αποκλεισμούς. Χωρίς πίεση και άγχος, μιας και έχουν εξασφαλίσει ήδη την παρουσία στα πλέι οφ του Conference League. Τιμωρημένος ο προπονητής, Ζίζοβιτς. Στο 1.88 η απόδοση στην Vistabet να νικήσει ο ΠΑΟΚ και τα δύο ημίχρονα.

Vistabet - Europa Conference League με Ενισχυμένες Αποδόσεις!

ΑΕΚ για πρόκριση!

Φουλ ενισχυμένη η ΑΕΚ στη νέα εποχή, επιδιώκει να βρεθεί στη League Phase του Conference League. Η αρχή γίνεται απόψε με την Ένωση να υποδέχεται την Ίντερ ντ' Εσκάλδες από την Ανδόρα. Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη, ωστόσο όπως τόνισε και ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου, οι παίκτες του πρέπει να δείξουν σεβασμό στον αντίπαλο. Η έλευση των Μπρινιόλι, Στρακόσια, Κοϊτά, Περέιρα, Λαμέλα και Οντουμπάτζο ανεβάζει επίπεδο την ΑΕΚ, αν και οι δυο τελευταίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αυτόν τον γύρο. Στο 1.63 η απόδοση στην Vistabet να κερδίσει η ΑΕΚ και να σημειωθούν περισσότερα από 3,5 γκολ στην αναμέτρηση.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ