Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Σούπερ προσφορά* στα προκριματικά του Champions League!

Sportingbet - Σούπερ προσφορά* στα προκριματικά του Champions League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/7/2024 15:45
Στη «μάχη» των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ρίχνονται απόψε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται την Μπόρατς Μπάνια Λούκα και η Ένωση την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες.

Sportingbet - Build A Bet* στα προκριματικά του Champions League!Με το… δεξί

Ποδαρικό με νίκη που θα του δώσει την μισή πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League θέλει να κάνει απόψε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπάνια Λούκα. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι σαφώς ανώτερη από τους Βόσνιους, ωστόσο οι πρεμιέρες κρύβουν κινδύνους και κάτι τέτοιο θα ήθελε να αποφύγει. Στα φιλικά, ο «δικέφαλος του βορρά» έδειξε αρκετές αδυναμίες κυρίως στον αμυντικό τομέα, καθώς δέχθηκε γκολ σε όλους τους αγώνες. Αγωνιστικά ο Ρουμάνος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Το τρίτο επίσημο ματς τη φετινή σεζόν δίνει με τη σειρά της η Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Οι Βόσνιοι χρειάστηκαν να ξεπεράσουν το… εμπόδιο της Εγκνάτια από την Αλβανία στον 1ο προκριματικό γύρο για να φτάσουν έως εδώ, σκοράροντας και στις δύο αναμετρήσεις. Η ομάδα του Μλάντεν Ζίζοβιτς στηρίζεται στην επίθεση της και θα ψάξει γκολ στην Τούμπα για να παραμείνει στο «κόλπο» της πρόκρισης. Στο 3.20 η απόδοση στην Sportingbet να σημειώσουν γκολ και οι δύο ομάδες.

Sportingbet - Πρώιμη Πληρωμή* στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Διαφορά δυναμικότητας

Κόντρα στην Ίντερ Ντ' Εσκάλδες από την Ανδόρα ξεκινάει το φετινό ευρωπαϊκό… ταξίδι της ΑΕΚ. Η Ένωση θα έχει την ευκαιρία να κάνει τα αποκαλυπτήρια της για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο της απέναντι σε μία ομάδα όπου διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια. Μπορεί να έκανε την έκπληξη στον 1o γύρο της διοργάνωσης και να απέκλεισε την Βελέζ Μόσταρ με συνολικό σκορ 6-2, ωστόσο, δεν μπορεί να φοβίσει σε καμία περίπτωση την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. Αγωνιστικά ο Αργεντινός τεχνικός άφησε εκτός λίστας τους Λαμέλα, Περέιρα, Οντουμπάτζο και Τσούμπερ, οι οποίοι δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και στον επαναληπτικό αγώνα. Στο 1.63 η απόδοση στην Sportingbet να κερδίσει η ΑΕΚ και να σημειωθούν πάνω από 3,5 γκολ στην αναμέτρηση.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ