Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Και η Λάτσιο ανάμεσα στους «μνηστήρες» του Ιωαννίδη

Παναθηναϊκός: Και η Λάτσιο ανάμεσα στους «μνηστήρες» του Ιωαννίδη

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/7/2024 15:36
Ο Φώτης Ιωαννίδης αποτελεί ένα «καυτό» όνομα στο μεταγραφικό παζάρι και η Λάτσιο φέρεται να ασχολείται με την περίπτωσή του.

Η Μπολόνια δεν ενδιαφέρεται πλέον για τον διεθνή στράικερ του Παναθηναϊκού, καθώς προτίμησε να στραφεί σε μία πιο οικονομική λύση κι αγόρασε από τη γαλλική Τουλούζ τον Ολλανδό σέντερ φορ, Τάις Νταλίνχα.

Μία άλλη ομάδα από την Ιταλία φαίνεται ότι είναι «ζεστή» για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη.

Ο λόγος για τη Λάτσιο η οποία σύμφωνα με διάφορα ιταλικά δημοσιεύματα έχει στα «ραντάρ» της τον Έλληνα επιθετικό, παρ' όλα αυτά δεν μοιάζει διατεθειμένη να πληρώσει το ποσό που ζητάει το «τριφύλλι» για να γίνει η μεταγραφή.

Διότι προφανώς από τους κυπελλούχους Ελλάδας μπορεί να ξεκαθαρίζουν σε κάθε ευκαιρία ότι ο ποδοσφαιριστής «δεν πωλείται», ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε περίπτωση που καλυφθεί οικονομικά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το σίριαλ πάντως αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος για το τι θα συμβεί, καθώς δεν θα πρέπει κανείς να ξεχνάει ότι από την Πορτογαλία δηλώνουν σίγουροι ότι ο παίκτης θα πάρει αργά ή γρήγορα μεταγραφή στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.