Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βιεϊρίνια: «Δεν θέλουμε να χαθεί και φέτος η ευκαιρία να πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Βιεϊρίνια: «Δεν θέλουμε να χαθεί και φέτος η ευκαιρία να πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
23/7/2024 12:28
Την επιθυμία του να βρεθεί ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά στην ιστορία του στην τελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, εξέφρασε ο αρχηγός των «ασπρόμαυρων», Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος άσος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και τόνισε πως αυτός είναι ο τελευταίος στόχος που θέλει να πετύχει με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βιεϊρίνια:

«Είναι ο τελευταίος στόχος που θέλω να πετύχω με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Όχι μόνο εγώ, αλλά όλοι στην ομάδα ξέρουμε ότι έχουμε μια ακόμη ευκαιρία φέτος και δε θέλουμε να πάει και τώρα χαμένη. Ότι κρατήσαμε τον κορμό της περσινής ομάδας είναι πολύ σημαντικό, ειδικά στα προκριματικά, υπάρχουν έμπειροι παίκτες, και ναι έχουμε μια καλή ευκαιρία να φτάσουμε στους ομίλους, αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε βήμα προς βήμα, παιχνίδι προς παιχνίδι. Όσον αφορά τις μεταγραφές, δεν είναι δουλειά μας, έχουμε μπροστά μας τον πρώτο στόχο της χρονιάς και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.