Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκαγκάτσης: «Ήρθε η στιγμή όλοι μαζί να πάμε ένα βήμα μπροστά, θα προσπαθήσουμε να πείσουμε και τον Παναθηναϊκό»

Γκαγκάτσης: «Ήρθε η στιγμή όλοι μαζί να πάμε ένα βήμα μπροστά, θα προσπαθήσουμε να πείσουμε και τον Παναθηναϊκό»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/7/2024 15:46
Ενωτικός εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης αμέσως μετά την εκλογή του στην προεδρία της ομοσπονδίας, στάθηκε στην ανάγκη και την ευκαιρία που υπάρχει να πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο ένα βήμα μπροστά, προτάσοντας την ενότητα και κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στον Παναθηναϊκό, που λίγο νωρίτερα είχε εκδώσει «καυστική» ανακοίνωση για την εκλογή του, ενώ δεν συμμετείχε καν στη διαδικασία των εκλογών.

«Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πάμε στην επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρέπει να αφήσουμε πίσω όλα μας ταλανίζουν και θεωρώ ότι ήρθε η στιγμή όλοι μαζί όπως το έχω πει πολλές φορές, να πάμε ένα βήμα μπροστά. Δεν χρειάζεται να πω πολλά, όπως λέει η παροιμία, «τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι».

Το έργο μας θα δείξει πραγματικά τι θα κάνουμε, ποιοι θα είμαστε ώστε στο τέλος της τετραετίας θεωρώ ότι θα έχουμε πετύχει όσα δεν πέτυχαν οι προκάτοχοι μου.

Ευχαριστώ τον κ. Μπαλτακο για τα καλά του λόγια Θα πάμε για συγκρότηση σε σώμα. Δεν θέλουμε ούτε μια μέρα πίστωση. Είμαι συγκινημένος που άφησα τον ΠΑΟΚ. Θα πείσουμε όλες τις ομάδες ότι θα είμαστε όλοι μαζί.

Θα προσπαθήσουμε να πείσουμε τον Παναθηναϊκό.

Η νέα ΚΕΔ θα βγει από λίστα της UEFA αυτό θα γίνει. Η ΕΠΟ πρέπει να είναι πιο εξωστρεφείς να γίνει μια ομοσπονδία η ΕΠΟ που όλοι τη βλέπουν με μια θετική σκέψη»
δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.