Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

O Άρης «έκλεισε» Σίστο και είναι κοντά και σε Σισέ

O Άρης «έκλεισε» Σίστο και είναι κοντά και σε Σισέ

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
22/7/2024 13:07
Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» από τον Άρη με Σίστο και Σισέ.

Οι άνθρωποι του Άρη κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με τον Πιόνε Σίστο και ο 30χρονος Δανός αριστερός εξτρέμ, που είναι 26 φορές διεθνής, αναμένεται εντός των επόμενων ημερών στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο διαρκείας τριών ετών.

Ο Σίστο άρχισε να κάνει γνωστό το όνομά του στη Μίντιλαντ, προβιβαζόμενος στην πρώτη ομάδα του δανέζικου συλλόγου το 2013. Τρία χρόνια αργότερα η Θέλτα δαπάνησε 6 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει ενώ το Σεπτέμβριο του 2020 ο Σίστο επέστρεψε στη Μίντιλαντ, έναντι 2,5 εκ. ευρώ. Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Σίστο δοκίμασε την τύχη του στην Τουρκία και την Αλάνιασπορ, με την οποία σημείωσε δύο (2) γκολ σε 23 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Επιπρόσθετα την προσεχή Τετάρτη αναμένεται στη Θεσσαλονίκη και ο Πάπε Αμπού Σισέ για τους «κίτρινους». Ο 28χρονος διεθνής Σενεγαλέζος στόπερ, με πολυετή θητεία στον Ολυμπιακό, είχε συμφωνήσει με την ΑΕΚ αλλά τελικά δεν υπέγραψε, τα βρήκε όμως σε όλα με τους Θεσσαλονικείς και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα συνθέτοντας μαζί με τους Μπράμπετς, Βέλεθ και Ρόουζ την τετράδα των κεντρικών αμυντικών.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.