Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Με Μάλμε ή Κι Κλάκσβικ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ

ΠΑΟΚ: Με Μάλμε ή Κι Κλάκσβικ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
22/7/2024 13:16
Η τύχη δεν χαμογέλασε στον ΠΑΟΚ, καθώς στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ κληρώθηκε με τη νικήτρια του ζευγαριού Μάλμε - Κι Κλάκσβικ, με τους Σουηδούς να αποτελούν δίχως αμφιβολία τον πιο δύσκολο αντίπαλο.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν μπροστά τους τα δύο παιχνίδια με την πρωταθλήτρια Βοσνίας, Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Αν ξεπεράσουν το «εμπόδιό» της, κάτι που είναι φαβορί για να πετύχουν, τότε θα προχωρήσουν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, στοχεύοντας φυσικά στην είσοδό τους στη League Phase της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η κληρωτίδα όμως δεν τους ευνόησε, καθώς σε περίπτωση που περάσουν στην επόμενη φάση οι πρωταθλητές Ελλάδας, τότε θα συναντηθούν είτε με την πρωταθλήτρια Σουηδίας, Μάλμε, είτε με την πρωταθλήτρια των Νησιών Φερόε, Κι Κλάκσβικ.

Κατά πάσα πιθανότητα δηλαδή θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Μάλμε, η οποία -όπως και ο ΠΑΟΚ στο ζευγάρι του- είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση.

Με βάση τη σειρά της κλήρωσης, το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στη χώρα της Σκανδιναβίας στις 6-7/8 και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (13-14/8) στη Θεσσαλονίκη.

Όλα αυτά βέβαια με προϋπόθεση να περάσουν αρχικά οι Θεσσαλονικείς αλλά να επιβεβαιώσουν τον χαρακτηρισμό του φαβορί και οι Σουηδοί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.