Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Κοντά σε οριστική συμφωνία με τον Ελ Κααμπί, έρχεται Ελλάδα και ανακοινώνεται ο Πιρόλα

Ολυμπιακός: Κοντά σε οριστική συμφωνία με τον Ελ Κααμπί, έρχεται Ελλάδα και ανακοινώνεται ο Πιρόλα

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
19/7/2024 21:21
Θετικές εξελίξεις αναμένονται στον Ολυμπιακό με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να είναι κοντά στο να πει το «ναι» και να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» τη στιγμή που από στιγμή σε στιγμή αναμένεται και η άφιξη του Λορέντσο Πιρόλα στην Αθήνα.

Όλα δείχνουν πως ο Αγιούμπ Ελ Καμπί έχει αποφασίσει να παραμείνει στο Λιμάνι, παρά τις «σειρήνες» από Τουρκία και Σαουδική Αραβία. Ο Μαροκινός στράικερ που έχει στα χέρια του πρόταση για κλειστό διετές συμβόλαιο, με συνολικές αποδοχές πέντε εκατ. ευρώ, από τον Ολυμπιακό έχει... γείρει προς το «ναι» και αναμένεται απλά η οριστικοποίηση της συμφωνίας ώστε να δοθεί αίσιο τέλος στο «σίριαλ» της παραμονής του.

Ο πρώτος σκόρερ της περσινής σεζόν και MVP των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται στην προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία έχοντας το +1 του συμβολαίου του το οποίο έχει όμως ένα μικρό buy out, το οποίος φυσικά θα εξαφανιστεί μετά τη νέα συμφωνία.

Από εκεί και πέρα σε πτήση για την Ελλάδα βρίσκεται ο Λορέντσο Πιρόλα. Ο 22χρονος Ιταλός στόπερ θα αφιχθεί σήμερα (19/7) στη χώρα μας προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα βγάλει από τα ταμεία του περί τα τρία εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Σαλερνιτάνα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.