Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Απέρριψε την ΑΕΚ ο Κορέα» - ΑΕΚ: «Δεν έχουμε κάνει καμία πρόταση, για να την απορρίψει»

«Απέρριψε την ΑΕΚ ο Κορέα» - ΑΕΚ: «Δεν έχουμε κάνει καμία πρόταση, για να την απορρίψει»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/7/2024 15:20
Ο Χοακίν Κορέα δεν θα συνεχίσει στην Ίντερ αλλά φέρεται να έχει απορρίψει την πρόταση της ΑΕΚ σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα.

Ο 29χρονος επιθετικός σκόραρε στο τελευταίο φιλικό των πρωταθλητών Ιταλίας, χωρίς πάντως να έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόουτς Ιντζάγκι ο οποίος δεν τον υπολογίζει και τον έχει τοποθετήσει στη λίστα με τους παίκτες οι οποίοι είναι υπό παραχώρηση.

Ο Κορέα πάντως μοιάζει να θέλει να συνεχίσει στην Ιταλία και η Μόντσα είναι μία από τις ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, ενώ δεν μοιάζει να ασχολείται με την πρόταση της ΑΕΚ για να έρθει στην Ελλάδα ούτε με τις «σειρήνες» από το MLS.

Εξάλλου στα 29 του χρόνια αναζητά νέες προκλήσεις και θα προτιμούσε να μείνει στο πιο υψηλό επίπεδο.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του inter-news.it αναφέρει:

«Τις τελευταίες ώρες είχε κάνει προσπάθεια και η Μόντσα του Αντριάνο Γκαλιάνι, αλλά αυτή τη στιγμή στην Μπριάντσα πρέπει να ελευθερώσουμε κάποιες θέσεις. Την ίδια ώρα, ο Κορέα είχε απορρίψει πρόταση από την Ελλάδα, καθώς δεν έμεινε ικανοποιημένος με το πρότζεκτ που πρότεινε η ΑΕΚ. Το ίδιο ισχύει και για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Κορέα - μέχρι σήμερα - προτιμά να μείνει στην Ιταλία».

Από την άλλη πλευρά, πηγές της ΑΕΚ λίγο αργότερα απάντησαν λακωνικά πως δεν υπήρξε ποτέ πρόταση από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων» ώστε να απορριφθεί από τον Αργεντινό: «Δεν έχουμε κάνει καμία πρόταση για να την απορρίψει ο Κορέα», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.