Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεν παίζει ούτε με Έβερτον ο Μήτρογλου

Δεν παίζει ούτε με Έβερτον ο Μήτρογλου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/3/2014 15:43
Ούτε κόντρα στην Έβερτον θα αγωνιστεί ο Κώστας Μήτρογλου, καθώς ο Φέλιξ Μάγκατ επιβεβαίωσε στη συνέντευξη Τύπου πως ο Έλληνας φορ είναι ακόμα ανέτοιμος.

Για ακόμα ένα παιχνίδι ο Κώστας Μήτρογλου δεν υπολογίζεται από τον Φέλιξ Μάγκατ, καθώς ο Γερμανός τεχνικός της Φούλαμ τόνισε πως ο Έλληνας φορ είναι ανέτοιμος και γι’ αυτό δεν υπολογίζεται για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Έβερτον στο «Κρέιβεν Κότατζ:

«Δεν είναι χαρούμενος, όμως οι τραυματισμοί είναι κάτι συνηθισμένο για τους ποδοσφαιριστές. Είμαστε άτυχοι που συνέβη τώρα» δήλωσε ο Μάγκατ ο οποίος τόνισε πως ελπίζει να έχει στη διάθεση του τον Μήτρογλου για το παιχνίδι με την Άστον Βίλα στις 5 Απριλίου.

Υπενθυμίζεται πως ο Έλληνας άσος μετράει μόλις 2 συμμετοχές με τη Φούλαμ, κάνοντας ντεμπούτο στις 22 Φεβρουαρίου, όπου αγωνίστηκε για μισή ώρα ως αλλαγή κόντρα στη Γουέστ Μπρομ (1-1), ενώ στις 8 Μαρτίου έπαιξε σε όλο το παιχνίδι, στην ήττα της ομάδας του από την Κάρντιφ (3-1), με τον ίδιο να μην είχε καταφέρει να ξεχωρίσει με την εμφάνιση του.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.