Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Σιόβας!

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Σιόβας!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/3/2014 14:17
Ευχάριστα νέα στον Ολυμπιακό, καθώς ο Δημήτρης Σιόβας επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μετά από περίπου 3 μήνες απουσίες! Αγώνα… δρόμου για να προλάβει τον ΠΑΟΚ ο Σαβιόλα.

Ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος είχε υποβληθεί σε χειρουργείο στις 11 Ιανουαρίου για να αποκατασταθεί η ζημία στον έξω σφύρο, επέστρεψε σήμερα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μετά από περίπου 3 μήνες απουσίες, ενώ μετά το τέλος της έκανε επιπλέον και ατομικό.

Από την άλλη συντηρητικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σάμαρης καθώς αποκόμισε αιμάτωμα στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και θα κριθεί αύριο η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Άρη στο Καραϊσκάκη.

Ατομικό ακολούθησε και πάλι ο Χαβιέ Σαβιόλα ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, ενώ οι Φουστέρ και Ιμπαγάσα έκαναν αερόβιο.

Στα της προπόνησης, οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν με την μπάλα στα πόδια, κάνοντας ασκήσεις κατοχής και καλής κυκλοφορίας της μπάλας, πρέσινγκ προς τον αντίπαλο, αλλά και τελειώματα φάσεων με σέντρες από τα πλάγια και κάθετες μπαλιές.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Μίτσελ και ο Βίκτορ έμειναν με τους Βαλντέζ, Πέρεζ, Βέργο, Τσόρι και έκαναν έξτρα προπόνηση στην τελική προσπάθεια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.