Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρινάκης: «Νέα εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, να φτάσει ψηλότερα»

Μαρινάκης: «Νέα εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, να φτάσει ψηλότερα»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/7/2024 21:36
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απηύθυνε χαιρετισμό ενόψει της νέας σεζόν στη Stoiximan Super League.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού αλλά και πρόεδρος του συνεταιρισμού μίλησε για την περσινή σεζόν αλλά και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μάλιστα αναφέρθηκε στον κοινό στόχο όλων των ομάδων για να φτάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο ψηλότερα.

Μεταξύ άλλων επισήμανε:

««Ελπίζουμε ότι είναι μια εξαιρετική χρονιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τελείωσε μία χρονιά που κρίθηκε στο νήμα με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ και έφερε και δύο ευρωπαϊκά τρόπαια για τον Ολυμπιακό. Ήταν ένας θρίαμβος του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Είναι υποχρέωση μας να ασχοληθούμε με τις ακαδημίες γιατί υπάρχει μεγάλο ταλέντο. Ένα αντίστοιχο θρίαμβο είχαμε και το 2004, δυστυχώς δεν το εκμεταλλευτήκαμε όσο έπρεπε. Αυτή η επιτυχία δεν πρέπει να τη χάσουμε και πρέπει όλοι μαζί να πάμε ψηλότερα, το ελληνικό ποδόσφαιρο να βρεθεί στη 10η θέση.

Σήμερα αρχίζει το νέο πρωτάθλημα με ένα νέο φορμάτ, που θεωρώ ότι θα κάνει το πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Και πλέι οφ και πλέι άουτ θα έχουν ενδιαφέρον. Είναι κάτι που θεωρώ ότι θα βοηθήσει. Στόχος μας να πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο ακόμη ψηλότερα και με τη νέα ΕΠΟ που έχει νέους πλέουν ανθρώπους. Επεξεργαζόμαστε ένα νέο σχέδιο για το τηλεοπτικό τοπίο που θα φέρει περισσότερα έσοδα για τις ομάδες και έτσι πιστεύω ότι μπορούμε να αναβαθμίσουμε το πρωτάθλημα μας. Εύχομαι δύναμη, πολλές αντοχές και όλα τα καλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.