Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δώνης: «Θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά με τον Φορτούνη και στο επόμενο διάστημα θα είναι παίκτης μας»

Δώνης: «Θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά με τον Φορτούνη και στο επόμενο διάστημα θα είναι παίκτης μας»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/7/2024 19:12
Την αισιοδοξία του ότι ο Κώστας Φορτούνης θα γίνει σύντομα παίκτης της Αλ Καλίτζ, εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία, Γιώργος Δώνης.

Ο 54χρονος τεχνικός μίλησε στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» αναφορικά με την υπόθεση του 31χρονου, πρώην πλέον, χαφ του Ολυμπιακού, σημειώνοντας πως ο ίδιος, εκτός απροόπτου, θα «κλείσει» σύντομα στην Αλ Καλίτζ, ωστόσο υπάρχουν κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα που εμποδίζουν στην παρούσα φάση τη μεταγραφή του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Δώνης:

«Ο Κώστας είναι μέσα στους στόχους μας. Απλώς η κατάσταση στη Σαουδική Αραβία φέτος είναι λίγο πιο περίπλοκη από πέρυσι γιατί το κράτος και ο Βασιλιάς δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη τα μπάτζετ των ομάδων. Οι ομάδες δεν ανήκουν σε ιδιώτες, με εξαίρεση κάποιες ομάδες που έχουν χορηγούς και κάνουν πολύ μεγάλες μεταγραφές. Οι υπόλοιπες περιμένουμε το κράτος.

Στην υπόθεση του Κώστα είμαστε κοντά. Έχουμε ζητήσει την έγκριση από την αρμόδια Αρχή. Θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά και στο επόμενο διάστημα θα είναι παίκτης μας. Εγώ προτιμώ να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται, αλλά αυτά τα γραφειοκρατικά δεν εξαρτώνται από τους προπονητές.

Τον θεωρώ από τα καλύτερα δεκάρια. Μην ξεχνάμε πως πριν από χρόνια είχε χτυπήσει την πόρτα ακόμα και να πάει και στην Άρσεναλ. Έχει όλα τα στοιχεία να μας βοηθήσει»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.